user Oceà | Hace 3 meses

Tot per servir a turistontos, estrangers i empresariutxos, i de pas pegar un altre PPelotasso. I als illencs que ens fotin. PPocavergonyes malbaratadors!

user Quin Desastre | Hace 4 meses

La cucaracha la cucaracha ya no puede caminar porque le falta porque le falta las dos patitas de atrás

user galveston | Hace 4 meses

La afición por el coleccionismo de arte de Martínez-Boned nos va a salir cara cara.....y no lo digo por los 25 millones sino por lo que vendrá después; ahí radica el gran interés que tienen los dos en este proyecto.

Som i Serem Som i Serem | Hace 4 meses

Amb aquests doblers hauríem pogut comprar hotels obsolets que impedeixen la regeneració dunar, tomar-los i assegurar que tendrem platja a llarg plaç

user Ángel | Hace 4 meses

Qué despropósito, 25 millones en comprarlo, 10 en rehabilitarlo, 10 más cuando encuentren que está de amianto hasta arriba y hay que retirarlo, luego la normativa no permitirá poner nada dentro por que ya estaba contaminado o se contaminó al retirarlo y será caro o imposible de descontaminar...

user ESCLARAMUNDA | Hace 4 meses

Però ja fa anys es va anunciar un acord entre administració i ajuntament on a ENDESA se li cedien terrenys al nou ullevant i el que ara és l'edifici d'EMAYA a canvi de sa mole de GESA i ara resulta que li hem de pagar? I també se quedaran els terrenys que les varen donar a canvi? Perquè imagino que duen ser alguns d'aquests on estan construint vivendes de luxe. Per altra banda sempre s'havia dit que GESA s'havia de destinar a la promoció cultura, art, oci... dels residents de Palma i que hi hauria un centre dultura per els veinats que no en tenen cap. Idò no ara serà un edifici per a la promoció cap el turisme. Que les passa a aaquesta gent amb aquesta obsessiò per promocionar i regalar la nostra illa i la nostra ciutat. A més tot això fa que vengui més gent a fer feina per ells, pugen els preus de la vivenda i els joves de quí amb un sou normal no poden comprar ni 1mt quadrat.

user Quin Desastre | Hace 4 meses

Acogerá arte contemporáneo en mayúscula para hacer cultura en mayúscula

user Oceà | Hace 4 meses

PPoliticutxos, us recordo que esteu per SERVIR als interessos de la població, no pels vostres PPrivats i sa vostra butxaca, barruts!

user Bunyol Foradat | Hace 4 meses

Espacio multicultural por 15 millones (descontando los 10 subvencionados) y ademas otro espacio cultural en el sótano de plaza mayor, expropiando locales por 4 millones. Añadan otros tantos para rehabilitarlos... en fin... no tengo palabras.

Cansado de este circo Cansado de este circo | Hace 4 meses

Podrían gastarse el dinero público en tener la ciudad de Palma limpia y en condiciones ... que es que da pena verla!!