user Panxa rotja | Hace más de 7 años

@panxa Sport? Primer un castellanisme, ara una amb anglés. Qué hi farem, on no n'hi ha... Sabia que ets un d'aquests que posen "jajajas".

user @panxa | Hace más de 7 años

Panxa rotja. Diccionari de Francesc de Borja Moll. Deporte: Deport, Sport. A mes de catalanista i fascista ets un missatje dels especuladors alcudiencs. Jajaja... Cantes que fa oi.

user Panxa rotja | Hace más de 7 años

@panxa Comentari de "cuñao" de barra de bar, sense aportar cap argument, arbitrari i subjectiu. No és un port "deportiu" és esportiu. Clar, un Club Nàutic sense ànim de lucre, així deixaria de ser una barbaritat ecològica ¿Eh? Quina lògica més estranya. Per tu és un desastre ecològic i paisatgístic, per jo és una de les poques empreses d'Alcúdia model de gestió ecològica i una preciositat de port. Quan vulguis m'expliques en què ha consistit l'especulació, quins han estat els beneficis i qui són aquests quatre que se n'han beneficiat. Per fer tantes faltes d'ortografia val més que escriguis en castellà.

user Ali baba | Hace más de 7 años

Que hi fa un hotel? Però si ja en el seu moment no es podia fer.

user @panxa | Hace más de 7 años

Panxa rotja, ja en pots dir de coses i de beneitures que basta veure sa foto, per veure que aquest port deportiu es una barbaritat, si en lloc de un negoci al manco fos un club nautic sense anim de lucre. Però aquest desastre ecologic i paisajistic per benefici de quatre especuladors no es pot consentir.

user Panxa rotja | Hace más de 7 años

Monstruo: és el que tenen els Ports, són grans i tenen vaixells. Podem començar a esbucar el de Palma que és més gran. L’ampliació són millores de l’oferta actual. NO es el model: frases fetes, sense cap calat informatiu i que no aporten res. Pròpies d’un Mariano qualsevol. Pepe: expert en les necessitats dels altres. Deu ser que els qui hi treballen no ho necessiten o són menys alcudiencs que tu. ¿Per a qui són els interessos? Si no és Alcudiamar, empresa d’Alcúdia, en vindran de Madrid o de la Xina. Llavors tots aquests que bramau aquí vos passigareu les galtes uns als altres felicitant-vos per la bona feina feta. Ni sobres ni mangoneos: un altre que prefereix que vingui un Florentino a fer-se'n càrrec ¿Quin bé t’ha pres Alcudiamar? Bartomeu: m’agradaria que expliquessis com Alcudiamar s’ha carregat la primera línia de platja. El que tu veus a la platja són Hotels, no el Port. On està el Port mai hi ha hagut platja. Estàs un poc confós.

user Bartomeu | Hace más de 7 años

Alcudiamar ya es un monstruo, que se ha cargado la primera linea de playa, y en el que los centenares de barcos que aloja, saturan todas las calas del norte de la isla. Ampliarlo es una barbaridad que solo se comprende si existen corruptos intereses por parte de la Autoritar Portuaria.

user Ni sobres ni mangoneos | Hace más de 7 años

Aqui todo el mundo tiene derecho a ir a concurso público, y no como hacen otros perpetuandose para su propio beneficio, apoderandose de los bienes de todos los ciudadanos. No tiene ningun sentido seguir tirando mierda al mar.

user Pepe | Hace más de 7 años

Alcudia no necesita ESTE MONSTRUO DE PUERTO, los intereses no son para los ALCUDIENSES, paren esta BARBARIDAD.

user NO és el model. | Hace más de 7 años

A part de irregularitats i dedazos. Les infraestructures no poden aguantar més. Carregar-se el territori no té futur.