user @Kaos | Hace más de 7 años

Crec que en Sebas191 no és n'Al.luSSinado. Encara que casi mai estic d'acord amb ell, a vegades escriu coses sensates i que jo recordi no insulta a la gent, per tant no pot ser mai n'Al.luSSinado. N'Al.luSSInado té una úlcera sagnant per la qual només vomita bilis (això la del cap, la de l'estòmac no n'estic segur). Sense donar pistes (no has d'ajudar mai a l'enemic quan s'equivoca), quan més comentaris hi han, és relativament fàcil identificar els multinicks dels oPPinadors.

user xxx | Hace más de 7 años

Alusinado es un payaso

user Kaos | Hace más de 7 años

Sebas 191 igual a Alucinado buen nick.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

De res Maria, afortunadament conec bastant be per la meva professio les seves burrades i les d'alguns propers a ell. Em sap greu les faltes jajajaja pero amb faltes i tot crec que es millor que utilitzi la meva llengua i no la forastera, que ho faig bastant mes be. Coses de l'educació d'un temps enrrera.

user Maria | Hace más de 7 años

Una abraçada, Josep Miquel. Pareix que, almanco per avui, hem fet callar el verborreic Jordi Campos (ui!). Que descansi molt, i en pau.

user FEEEEEEEEEEESTAAAAAA!! | Hace más de 7 años

N'AluSSinado a una festa amb en korke kampos? Què era? cel.lebrant el dieSSioxo de kulio? amb pollastre (de san kuan) de primer plat?

user Sebas191 | Hace más de 7 años

Kaos, vas de listillo y no das ni una. Mi nick es este y a alucinado ni le conozco, pero tú sigue así, de listillo por la vida. Coincidir en alguna opinión o dar opiniones parecidas no quiere decir nada más que eso. Miratelo bien en otra ocasión, porque en esta se ha fallado la bola mágica. Como en el chiste: "vaya m...da de adivino".

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Es evident Maria que en faifg i moltes de faltes ortogràfiques, son coses de que en el meu temps estava mes que prohibit estudiar la nostra llengüa própia, i la vaig haver d¡'aprendre a escriura de forma quasi clandestina, i al no poder utilitzarla, coses d'una gran empresa que just admetia el castellà, curiosament ara ja ho admet el català, quines coses que fan fer els negocis, no? ara l'escric de forma penosa, ara be m'en redefot la seguié escriguent. Ara si vols noticies del jefe dels "Nobles del cul Balear - Sir culo Balear" ten puc donar de primera mà. Colocat pel seu sogre "alias el negro" advocat sensa cap client i que ha de perviure de lo de tan "exquisit clubn" per no parlar d'un dels seus sot-presidents, vaja altre element, i com que va de finolis i te deliris de gradeça ha hagut de colocar també al club de desberetats espanyolistes a la seva dona. Igual li convendria callar al pobret, perque escriure amagant-se te gracia

user alucinado | Hace más de 7 años

Por cierto, al Sr. Campos, ni le conozco, le vi una vez en una fiesta, pero ni he hablado en la vida con él, ni jamás me lo han presentado, y aunque coincido en algunas ideas, sobre todo en lo que respecta a la unidad de este país, no me cae ni simpático, no me cae nada bien, además, me parece que es de origen catalán, si no estoy mal informado, y mis apellidos son mallorquines, Llabrés, que no tiene nada que ver con Cataluña, para información de los catalanistas a sueldo que escriben por estos foros

user Pep Gonella | Hace más de 7 años

Enhorabona amb independencia des color de sa bandera!!!