user Fernan Disco | Hace 3 meses

Veamos, comentaristas falsarios; el Ministro popular Cañete consiguió 47000 millones para el campo español. Consultad la enciclopedia de Internet. Las ayudas de la PAC, etc. Fueron los 5 años de Socialismo sanchista los que han estropeado todo el campo español. El sector agrario ha perdido 2000 millones de renta agraria estos últimos años.

user Mallorquin | Hace 3 meses

La Marga tiene competencias para esto? Ni par esto ni para nada. A on no n'hi que no ni cerquin.

user Dr.Offensor | Hace 3 meses

CiutadàIgual si un vi Mallorquí no ens costàs 9€ i un Rioja 4€, consumiriem més alguns productes locals. Això és una vaga política, protesten contra la UE i el Govern de Pedro Sánchez, no contra els Mercadona’s ni els seus empresaris, que és on els estan robant. ASAJA sempre ha sigut el braç agrícola del PP i el camp Mallorquí de sempre, ha sigut de dretes i conservador.

user Dr.Offensor | Hace 3 meses

Total sintonia entre Prohens i ASAJA; «No puede haber agricultura verde en números rojos», señaló Prohens, la misma frase que hace una semana había dicho el presidente de Asaja, Joan Company“. Tenim una presidenta que és un lloro i repeteix les consignes dels altres a falta de pròpies. És com Bauzá al que molts deien ideòleg del TIL, i tal i com deia Matias Vallès, no havia tingut una idea original en sa vida.

user Ciutadà | Hace 3 meses

Tots som consumidors i que compram? Vi d'aquí o vi de Xile, per no dir Rioja. Oli d'aquí o de la Península? Llet i formatge d'aquí o d'altres llocs? Mongetes de Sa Pobla o del Marroc? Ametles nostres o de Califòrnia? Taronges de Sudàfrica o de Sóller? Els euritos marquen la senalleta de la compra. I com s'arregla això?

user Rafel | Hace 3 meses

Tota sa vida a sa unio europea s'ha encarregat des sector agraria es PP europeu, ara hi ha VOX. ESTA TOT DIT!!!

user Pedro | Hace 3 meses

No ha dicho ni mes ni año para esta ley agraria, a saber....

user mallorquinsub | Hace 3 meses

El problema no es a nivell provincial, es tracte del tema de sa soga verda de sa agenda 2030 que fan servir a Davos contra el sector primari, aixo es el que ells estan demanant

Interventor Interventor | Hace 3 meses

La única solución para rentabilizar el campo es copiar los protocolos de Marruecos y pasar de la "soga verde" de Bruselas.

user Pygmaleon | Hace 3 meses

Als països del àrea mediterránea no mos convé l'Unio Europea, ni per A ni per B, ja fa anys q les espanyes no tenim soberenia, som uns mandats i mos pixen damunt, és mes bé un club de rics, Alemania com abanderada. 🪖😎🐺