user Virot | Hace 2 meses

Si en su día se eliminaron los símbolos franquistas del monumento, así como la placa con los nombres de los caídos del bando nacional que fué sustituída por una placa en recuerdo de los caídos de los dos bandos... qué problema tiene el PSOE con el monumento ? No será que quiere derribar una cruz ? Pediría el derribo si el monumento fuera un monolito ?

Zipi y Zape Zipi y Zape | Hace 2 meses

Hay muchos rojillos dando votos negativos. Pero después con los marroquíes se cagan encima

user Dr.Offensor | Hace 2 meses

CococolasSempre hi ha coses més urgents, sempre. Duim així des de 1978. Sap una cosa; a Auschwitz, autèntic escorxador de vides i futurs, hi havia lloc per l’amor i algunes parelles decidiren casar-se a pesar del que era més important era sobreviure. I ho feren perquè creien que defensar la humanitat era més important que tots els doblers del món. Això és una inversió en qualitat democràtica, no tudar doblers; com ho és treure dels forats indignes als que moriren a mans dels que aixecaren aquests monuments. Pot guardar això per quan la inhumanitat deixi morir als nostres pradins a les residències públiques.

user ABB | Hace 2 meses

¨Damnatio Memoriae¨.No hemos avanzado nada en miles de años.

user tafalac | Hace 2 meses

Cuando van a derruir "La Seu" o el Castillo de Bellver ? Eso hace apología también a asesinatos sanguinarios de los mallorquines que vivían en las islas cuando la conquista de Jaume I de Aragón. Puestos a mirar es el mismo caso, pero hace un poco mas de tiempo. Cuantos monumentos en Baleares podemos eliminar o derruir?. Hay muchísimos, todos tienen algo sanguinario, o solo cuenta la memoria histórica para quien conviene????????????????????? Incluso los talayots también.

user Cococolas | Hace 2 meses

Bon dia. Jo entenc que ses ganes ón ses ganes. Però gastar ara més de 90.000 euros amb això, tenguen dues xarxes municipals que perden una aigada per es cami, que com més aigo estelvien els usuaris més perd (per s'augment de presió asociat), no me sembla una actuaciò responsable. A mi m'inculcaren que una persona era adult quan feia, no lo que un vol, lo que unt é que fer, encara que no sigui plat de bon gust. Lo que els hi falta als polítics actuals és actuar amb maduresa, i pensar només en so futur des poble. Sembla que pensen nomes en so seu futur, i en tenir contenta a sa gent. Quan sa sequera torni a pitxar, com l'any passat, i s'altre, devers es final d'agost; se veurá més clar que hagués valgut més invertir 89.000 euros en llevar fuites d'aigo, i amb 1.000 euros llevar sa creu i posar-hi qualsevol bunyol demunt es pedestal. 90.000 euros per a treure una creu de pedra és un despropòsit. As poble li fan falta es doblers amb coses més urgents. A mí això me fa olor a voler fer una reforma integral d'un lloc amb s'excusa de sa creu. Bén segur, com tot comentari, aquest tendrà algún detractor, però voldria se tornàs a llegir quan tallin s'aigo per mor de ses restriciòns. Salut i aigo.

user ItnaS | Hace 2 meses

Los fachas de izquierda no aceptarán jamás el fracaso de su gobierno , derrota y ser los causantes de la guerra civil.

user Oceà | Hace 2 meses

No entenc com la mateixa població ho ha permés/tolerat tants d'anys. Imagino que és per les mentides que es muntaven d'aquests mamotretos feixistarros.

Interventor Interventor | Hace 2 meses

Otra aberración más contra la historia por puro revanchismo. Deberían haberla rebautizado para todos los caídos, azules y rojos.

user Fakejóo & Puça Paparra | Hace 2 meses

PedroAún hay esperanza, de ser facha se puede salir, Pide ayuda !!!