user En Pau | Hace más de 7 años

Ahir mateix escoltava que tota la planta de depuració d'aigües no està preparada per l'allau de turistes que tenim enguany, que la seva capacitat màxima s'ha superat i que no està dissenyada per suportar una població de més de 2 milions de persones que és el que tenim ara. Instal.lacions antigues en que se varen retallar durant anys les partides de manteniment, fent-les funcionar a més del 100% fa que petin per tots costats, si no és un motor, és una bomba i si no és una conducció.

user vilero | Hace más de 7 años

BENZINA, Confons el cul en ses tèmpores

user FA olor | Hace más de 7 años

BENZINA capellans aquí no pinta res . son es hotels els que enmerden .no so n tan il.legales con ets penses

user antonio | Hace más de 7 años

Ajuntaments, Consell, Gobern,Diputacion,Costas, Gobierno Central Senado. ¿para que sirve tanto pesebre si a la hora de construir una simple depuradora no se ponen de acuerdo? por que a la hora de impuestos si.

user vilero | Hace más de 7 años

Santa Margalida governada per el personatge que tots coneiexem (EX UM), no fará una passa envant per solucionar el problema, és hora que els polítics de altres instànciaes prenguin decisions. Ara va de chibius i estàtues i esposicions.

user Bellverí | Hace más de 7 años

Claret vos ho diré: . Mallorca no avançarà adequadament mentre no hagi una democràcia reial i participativa. Ara només hi ha castes oligàrquiques q roben i manipulen compulsivament. I per més curull la "nova" política està plena de gent interessada q se fica per medrar amb ànsies de protagonisme, guanyar diners i ficar sa traveta a qui arribi amb ganes de fer ses coses bé, perquè no podran medrar perquè la gent bona exigeix renovació als càrrecs i participació continua de la gent, i clar així no poden manipular.

user Miquel Oliver | Hace más de 7 años

Pareix mentida lo que li agrada a sa gent personalit.za ses coses sense tenirne n.p.i De lo que se esta xerrant es de que sa depuradora de Muro no te capacitat per agontar sa planta hotelera de Muro i sa de Santa Margalida, i aixo no depen sino des POLITICS en general, que son uns inutils a s,hora de avançarse a nes problemes. Es "vileros" ja podrian espabi.lar d,una vegada i fer construir sa seva propia depuradora per Can Picafort.

user Rafa Garrafa | Hace más de 7 años

es que el dinero se lo gastan es sus propios sueldos y pluses... de esto no dice nada el alcalde...

user pau | Hace más de 7 años

por las playas de muro huele que te gagas, mucha gentes y poca prevision sr fornês porchadas ilegales y usted no hace nada un tuburio de locales comerciales que invaden las aceras papeles de propagandas, por todo sale en la foto por la mierda

user QUASIMODO | Hace más de 7 años

Lo vengo repitiendo hasta la saciedad. Donde está el dinero del impuesto del Canon?. Porqué nadie dice la verdad. Si las depuradoras son tema del Ministerio entonces para que pagamos el impuesto?. Que hay detrás de todo esto?.