A lo mejor cuando os deis cuenta del error, somos nosotros los que no queremos ser maravillosos, dejadnos a las islas tranquilas que no dejaremos de hacer enseimadas pese a quien le pese, faltaría mas!!
I on fan ensaïmades bones....?.amb saïm de porc i a ser posible de porc negre raça mallorquina. No queden mes de 5 forns a totes ses Illes. Per cert ses de s'areoort fan vergonya.
Normal, aquí se da prioridad a las salchichas alemanas, bollería peninsular y extrangera, bien a los empresarios y politicos por cuidar nuestra gastronomia.
No es raro que estiguis pa sarrastre.
Idò es meu metge és ben mallorquí, tenc colesterol, i m'ha prohibit tot lo ben mallorquí. Sa sobrassada, es frit, sa porcella, s'arros brut, i per supost, ses ensaimades. Un aliment tant perillós per sa salut, no pot ser mai una maravilla gastronomica!!!
Per cert, Visca s'Ensaïmada Mallorquina!!!!!!
És igual que se xerri d'ensaïmades o de gambes. Ha de sortir el colló de torn (amb la seva colla de "votants") a emmerd@r el fil amb crítiques gratuïtes que no vénen al cas. I pel de més abaix, un respecte pels forasters, mon pare (andalús de naixement) ho era, fins que va començar a parlar com els seus companys de feina, amics i altres familiars nascuts aquí.
Se les ha olvidado galardonar a los roscos y a los churros.
Mirau e sa estrelle que segons ell mosestime tant,en lo que diu parece la cagada de un perro,despues insulte e nes espenyols d'e espenyol no ente res,sa encimade no eta fete per se boque d'es porc,es porc devore ell es un senyo gui..
Cada any se'n van 3.000 milions d'euros que produïm de la nostra suor a engreixar les arques d'un estat hipertrofiat. Mentrestant, els mallorquins enfadats perquè la Villa y Corte no ens ha donat un premi de Producto Regional del Siglo, perquè clar, si no mos ho diuen de Madrid que som genials, som una puta merda, no és ver?