user Mary | Hace 4 meses

XisquetLa noticia posa que si els hi demanen permís no tenen problema en deixar passar. Si la gent fos un poquet més responsable, pot ser, no passessin aquestes coses. Jo he vist gent robant menets o porquets de finques on deixaven anar amb cotxe, al final... no deixen passar.

user afb | Hace 4 meses

Estos son los propietarios. La propiedad es la finca... Si, en aras al lenguaje inclusivo o lo que sea, a quien antes se le llamaba propietario ahora se le llama propiedad estamos haciendo el ridículo o demostramos indigencia intelectual.

user Joan Pere | Hace 4 meses

Claudio RanieriEls camins de titularitat privada amb accés a la mar tenen dret de pas ( exclusivament a peu) Res a veure amb el cas de la notícia. Molts propietaris no tendrien problemes en deixar passar a la gent signant convenis amb l'administració si aquesta se fes carrec i responsable del manteniment i neteja o qualsevol avantatge com no pagar l'IBI...

user Joan Pere | Hace 4 meses

Una cosa és defensar els camins públics i l'altre voler que alguns camins siguin públics perquè així et ve de gust. Aquesta associació s'hauria de canviar el nom. No és rellevant quant mallorquins o no siguin els propietaris si tanmateix no consta al cataleg municipal de camins revisat ja quatre vegades. No feis cap bé a la causa dels camins públics reivindicant camins que no ho són.

user El otro | Hace 4 meses

Pero que políticos tan nefastos tenemos. Me sabe mal decirlo, pero si nuestro President y/o Alcalde fuera Suizo nos iría MUCHO mejor. Una comunidad muy rica y la riqueza bien distribuida. En que se fijan nuestros políticos?? En los Olmos como es la feria del libro, puéd un tema puntual que se ocupe los bancos públicos, y en Nuredunna se ve claramente que el Sr. que está sentado en el banco, no es cliente del bar. Realmente patético. Lo que debéis hacer señores politicos es controlar el ALQUILER VACACIONAL EN PISOS EN LA CIUDAD y luchar con los poderosos de AIRBNB y demás plataformas QUE OFRECEN ALGO QUE ES ILEGAL.

user Xisquet | Hace 4 meses

Vaja quin dos cap de faves, surten a sa foto amb capell, com si fossin foravilers, però no volen ningú pes camí, només per ells. Ido que se fotin i que callin. Quina Creu que tenim amb aquests putes estrangers, si no estan conformes, que se'n vagin a Italia.

Toni2 Toni2 | Hace 4 meses

Art. 570 del Còdi Civil. Sobre el accés del ramat, carros, etc. Si la finca té més de una hectàrea, la finca ha de estar enrevoltada de almanco de 10 metros de accés (camí), o sigui que aquesta finca ha de estar aïllada per un cinturó de 10 metros de ample, o sigui que que ha de aportar 5 metros, la resta del 5 metros l'hauran de aportar la finca o las fincas confrontants. Aquest ús o costum ès de temps immemorial, no se pot privat de pasturar el ramat dels pobres, abans els pobres podrian pasturar fins a cinc cabras. O sigui totas las fincas o conjunt de finquetas de més de una hectàrea han de estar enrevoltadas per un cinturó de almanco 10 metros de ample.

user Bimbolla | Hace 4 meses

Varen pelear anys i anys per es camins d'es Fangar, podeu anar-hi ara i voreu lo bruts i es mal estat en que se troben. Ja no hi va ningu...

MenteAbierta MenteAbierta | Hace 4 meses

El dueño es un verdadero CABALLERO. Tiene mi respeto total.

user Enlloc | Hace 4 meses

CaterinaY por qué no lo aclaras tú que tan claro lo ves?