user Orgull llonguet | Hace un mes

@raña!Idò jo he vist inclús banderes cubanes als mítings de vox..... Aquest partit té dos perfils molt diferents : Uns són els hereus d'en Franco (militars i gent que tenia bona posició i beneficis amb aquest règim i no vol perdre la seva posició de impunitat) , els altres gent molt inculte que es deixa arrossegar per un discurs populista i bàsicament emocional, que no necesiten gaire dades ni propostes concretes. Domés que diguin lo que ells volen escoltar. Normalment són mallorquins renegats (gonelles) o monolingües.

user Orgull llonguet | Hace un mes

Anti-EspañolistoPerquè els sistemes judicials de la majoria d'Europa són garantistes. És domés una explicació del perquè. Jo personalment no estic d'acord, és més, jo crec que s'hauria de reformar la llei del menor, castració química per als violadors i pederastes i pena de mort per als assassins en sèrie. Clar, aquestes mesures no són molt populars perquè diuen que van en contra del dels drets humans, però. ......I ELS DRETS HUMANS DE LES VÍCTIMES QUE??!!

user Orgull llonguet | Hace un mes

@raña!Els facistes que a tu t'agraden no són molt millor. Maten els que pensen diferent políticament. I ja se sap lo que significa la democracia : que tothom pot donar la seva opinió malgrat sigui diferent a la teva.

user Orgull llonguet | Hace un mes

Quasimodo.Estimat conciutadà, serà molt difícil cambiar les polítiques migratòries perquè mouen molt de doblers (més dels que ens imaginam) i si pensau que votant a un partit de dreta o extrema dreta s'arreglarà podeu esperar i veureu. Ah, que consti que no m'interesa cap partit espanyolista, els d'esquerra tampoc.

user Orgull llonguet | Hace un mes

valI als argentins també ;)

Idiocrazy Idiocrazy | Hace un mes

Esto con un Bukele no parasaría.

@raña! @raña! | Hace un mes

Anti-EspañolistoNo lo se! Pregunta a tus socios de gobierno por que quieren esto ? Ahh y Viva España!

@raña! @raña! | Hace un mes

ToñitosCreo que no has entendido bien el mensaje, vuelve ha leer. Tu crees que algun ilegal va ha votar a VOX ? Y si tienes dudas preguntame.

user Pepet | Hace un mes

juan floritI amb partits d'ultradretox!!

user Anton Rodríguez | Hace un mes

La justicia menos justa es la que vivimos hoy en día, en un sin sentido este país, ojalá podamos revertir la situación a tiempo, en Francia es tarde, cada dos semanas abren una nueva mezquita y cierran una iglesia, hoy en el banco de 6 personas esperando 5 eran marroquies, y entraban y saludan en moro, no se adaptan ni quieren