user Mallorquina | Hace 2 meses

NO entiendo estes manifestaciones….la playa es para todos residentes e turistas…en todo mundo hay una mescla de gente en las playas

user Luis XIX | Hace 2 meses

Aquest estiu passat vaig anar unas quantes vegades a Cala Varques. A sa platge hi ha lloc de sobra (una altra cosa son es cotxes a sa carretera). Lo que si está ple es de barcos i barquetes, en general de mallorquins o residents.

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

El-MayurqiA mem si t'ho puc explicar per què ho entenguis. .....Això NO SÓN accions contra els turistes, si no CONTRA EL MODEL TURÍSTIC. Intenta obrir la ment i no mixturis conceptes. Quan TU convoquis l'altre manifestació que dius també ANIREM, no és excloent. Ah no, que tu ets dels que es queden al bar i domés opines, que la reivindicacions les facin altres i tu a gaudir del que aconsegueixen. Ja.

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

PepQui pintava SOSturismo eren els empresaris, molt d'ells estrangers i fons d'inversió també estrangers. Mestres ells tenen el doblers noltros patim les conseqüències de la saturació. No deim NO turisme. Deim POSAR LÍMITS al turisme.

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

TomeuBen dit Tomeu. 👏

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

EltanoTranquil, tot arribarà. Domés es pot fer una platja per dia. Tenim tot l'estiu. Esper que venguis i no et quedis al sofà ;)

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

ToñitosCom no! Un altre vegada el mallorquí renegat que ni tan sols viu a Mallorca però opina de tot lo que patim els que SÍ que hi vivim. Tu ni t'imaginas lo que és la locura d'es caló ni les situacions que es veuen allà.....és una platja-patera, per no xerrar del dany a la natura. No deim NO al turisme, deim NO a la massificació. I això és la única manera de cridar l'atenció dels governants.

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

PacoEstimat Paco, això és un delicte recollit al codi penal. No és tan fàcil. Si llegiu bé lo que va passar al caló és que va venir la guàrdia civil i tot. I lo altre, qui té les competències d'AENA és el GOBIERNO DE ESPAÑA, o sigui que no tenim ni les claus de ca nostra. .........Lo de l'aeroport és molt bona idea i una clau molt important del problema, però com veus les coses no són tan fàcils. Els activistes són també persones que lluiten pels drets de tots i no és just que es juguin anar a presó per lluitar pels drets de tots.

user Orgull llonguet | Hace 2 meses

David Vecino PalmaUn altre que tampoc s'entera de que va tot això. Han sortit a tots els mitjans de comunicació nacional i internacional.....Creus que les classes polítiques volen aquesta propaganda? O tal vegada veuràn que s'ha de fer qualque cosa perquè la gent ja està farta?

El-Mayurqi El-Mayurqi | Hace 2 meses

Es curioso, los turistas que vienen unos dias y consumen energia, agua, gastan un cierto dinero unos mas otros menos y por supuesto unos van a la playa y otros usan la piscina del hotel, y se van, estos molestan, los MILES DE ILEGALES que consumen territorio, energia, agua, sanidad, y muchos reciben de nuestros impuestos ayudas sociales, estos segun parece no molestan y tambien ocupan espacio en las playas ( Can Pere Antoni ) por poner un ejemplo, asi que hemos perdido el norte, no se si son fachas o progres, pero que no saben donde y de que viven esto es seguro