user Fernandito Cortes | Hace un mes

Ojalá la naturaleza os ponga en vuestro sitio egoistas!

user Mary | Hace 2 meses

ToñitosUsted no lo ha visto, verdad?? Yo si he visto llegar el agua hasta las murallas de la catedral. La tierra es como un vaso de agua, tu ponle tres dedos de agua y llenalo de piedras y verás como el vaso rebosa,.... Si quitamos espacio al mar.... pues tenemos estos desatres.

YO OTRA VEZ YO OTRA VEZ | Hace 2 meses

Cuando se lleve el BELLEVUE será un gran favor a la humanidad. Menudo tocho

user Joanot Colom | Hace 2 meses

Fixau-vos bé fins on arriba s'aigua, perquè és la línia de pleamar màxima la que marca a partir d'on compten els 100 m de zona de servitud de protecció (20 m en zones urbanes) amb totes les implicacions legals que això suposa. També a partir d'aquesta pleamar hi ha la franja de servitud de trànsit, 6 metres en àrees urbanes i 20 en àrees no urbanes, que serveix per garantir el pas públic per la costa i que, tot sigui dit, no se compleix en centenars de llocs de mallorca. Anim a tothom a denunciar els casos d'usurpació de domini públic per incompliment de la llei de costes. Benvingudes ses rissagues si han d'ajudar a posar ordre!

user Joanot Colom | Hace 2 meses

Fixau-vos bé fins on arriba s'aigua, perquè és la línia de pleamar màxima la que marca a partir d'on compten els 100 m de zona de servitud de protecció (20 m en zones urbanes) amb totes les implicacions legals que això suposa. També a partir d'aquesta pleamar hi ha la franja de servitud de trànsit, 6 metres en àrees urbanes i 20 en àrees no urbanes, que serveix per garantir el pas públic per la costa i que, tot sigui dit, no se compleix en centenars de llocs de mallorca. Anim a tothom a denunciar els casos d'usurpació de domini públic per incompliment de la llei de costes.

user Discoxou | Hace 2 meses

Ara menjaran brou les terraces nefastes que han deixat sobre l'arena. On s'ha vist mai? Balnearis i terraces damunt l'arena; l'espai litoral ha de menester lloc lliure, per deixar fer a la mar. No tenim gens de seny.

user Toñitos | Hace 2 meses

MarySí, claro, según usted, el mar tendría que llegar hasta las murallas de la Seu, como hace tiempo. Venga ya!!!

user Toni Moreno | Hace 2 meses

Pues estic content. Totes les terrasses il.legals que unicament tenen permis de Costes per a tarima per a un nombre determinat de taules i cadires. I en realitat tenen el doble de terrassa, amb toldo i tancament i escampadissa a damunt l'arena (zona publica fora de l'area de concesió) de moltes més taules, amb sofas rollo chillout escampats envoltant i ocupant cuatre vegades més espai que el que lis dona l'autorització. I tot aixó, amb el vis i plau de s'ajuntament d'Alcudia (responsable de la petició que se fá a Costes) que no veu rés o mira cap a una altra banda. Pues en el final la natura fá el que no fan les autoritats. Au idó.

user Ruben | Hace 2 meses

Me acuerdo en santa ponsa cuando pasó, los niños cogíamos las gambitas que daban saltitos en la arena. Eso fue hace más de 35 años ,todavía no se había rellenado la playa con más arena que traía los barcos, se veía lenguados, caballitos de mar, estrellas de mar... Las aguas se recogían y luego volvía a su nivel normal, era un proceso relativamente lento, no se veía como un peligro para nadie.

user Tralara | Hace 2 meses

Cuando le robas terreno al mar es lo que pasa. Recuerdo hace unos años bastantes la verdad, una todavía mas fuerte a mediodía que llego hasta el paseo en la zona de Ciudad Blanca y hay un buen trecho.