user Pep | Hace 1 día

En aquets casos sempre hi ha una pregunta clau: Que va esser primer s'Academi o es veinats actuals ???? Es que va arribar segon ha de respectar al qui hi havia antes. PD: en aquest cas desconec la resposta perque no soc d'Algaida.

user Copeo | Hace 6 días

És una pena, però.. si els veïnats no poden dormir, la música tampoc pot sonar, me sap greu sr. Llaneres però per molt que es queixi, música en viu i descans dels veïns, sembla antagònic. Una gran inversió que no sé si algú està disposat a fer és la única sortida viable en tot aquest incident. Jo no veig cap tipus d'obscurantisme per part d l'ajuntament, veig gent que sense tenir cap interès legítim vol accedir a un expedient que per protecció de dades no pot, és a dir, xafarders de tota la vida

user Mayorkin | Hace 6 días

Es todo muy comprensible, tanto a favor como en contra... Esto se arregla con una ley urbanística coherente, lugares residenciales deben estar fuera de la contaminación acústica, sobre todo nocturna,por otro lado se deben habilitar espacios en todas las poblaciones destinados al ocio sin posibilidad de residencial

Lluc Lluc | Hace 7 días

Lo siento, pero no puede ser, no puede haber una sala de conciertos en un área donde vive y duerme gente, ancianos, niños, estudiantes, etc Es y será incompatible en un área residencial por muy aislado que esté. Deberían ir quitando estas licencias, nadie querría que le montaran una sala de conciertos debajo de su casa, es de locos...

Eriçó Eriçó | Hace 8 días

Ceba, a jo no em vendràs sa moto , i manco encara mesclant xua amb velocitat . Que se't veu el plomall.

user Ceba | Hace 8 días

@Eriçó , sabem de què xerram o es que simplement no tens res que fer? El local existeix des de l'any 1927, té llicència d'opertura des de fa més de 25 anys com a cafè concert i té insonoritzacio, hi has estat mai? Els veinats varen acometre obres a casa aprimant parets, n'hi ha que varen comprar vivendes colindats al local amb parets que han fet damunt les del local, sense cap tipus d'aïllament acústic. Inclús n'hi ha que es queixen que les festes del poble es fan a la plaça del poble, els molesten els nins que juguen a plaça, o és que t'estimes més que els nins estiguin recluïts a ca seva amb el mòbil?. Als pobles hi vivim gent, no són cementiris perque hi vengui a dormir sa gent de ciutat i no vulgui sentir renou, per a això hi ha els cementiris.

Incitato Máximo Incitato Máximo | Hace 8 días

Tu ruido les quita la vida a esos 3 vecinos del pueblo, Pere Llaneras. Eres un espabilado. "Aligerar las molestias" dice. Gran noticia que un Ayuntamiento tenga la valentía de actuar. Ojalá cundiese el ejemplo. Mis respetos a todos los que empatizan con esos tres vecinos. Esperaba una oleada de comentarios y comentaristas a favor del hostelero, y me llevo una grata sorpresa de ver que en este caso hay cordura. Ánimo a los que sufren ruidos. Denunciad!!!

user Bon día!!! | Hace 8 días

Bibi!!! La que has liado…con tanta fiesta…

Eriçó Eriçó | Hace 8 días

Pop, una insonorització hauria de ser un pas HOMOLOGAT, i no deixar-lo en mans de l'empresariutxo de torn, que té nassos a posar quatre cartrons mal posats i dir "au, ja està """insonoritzat""" ´´ ; idò no, una insonorització ha d'estar homologada, i passar abans de donar cap permís, un tècnic de l'Ajuntament a fer les comprobacions bàsiques fora del local i dins casa els veíns. I si passa un sol decibeli de lo permés, FORA LLICÈNCIA, i prohibició absoluta d'exercir events a locals NO PREPARATS. PROU DE TORTURAR A LA CIUTADANIA.

Eriçó Eriçó | Hace 8 días

La gent (veíns) necessiten una normalitat acústica dins casa seva, sigui per dormir, estar malalts, necessitar estudiar o teletreballar, o simplement dinar/sopar tranquilament, coi ! La responsabilitat també hauria de ser de l'Ajuntament per donar permís per exercir a un local que està TORTURAN literalment als veíns. Haurien de portar davant un jutge als responsables del local i Ajuntament, per atemptar contra drets humans bàsics dels veíns, com és el de descansar i/o VIURE(directament) .