user Chesterton | Hace 3 horas

Segona vegada que mand el comentari, ja va essent habitual que no arribin a port, que extrany. Allá va: Conec un llibre d'un tal Darrell Huff (anys 50) que es titula com mentir amb estadístiques. Potser hauria estat millor "Com vendre la moto o dirigir l'opinió de la massa amb estadístiques". La temible wikipedia el cita com un llibre referent en l'actualitat. Els sociòlegs el coneixen, basta veure en Tezanos. I no te dic amb prospeccions de temes futurs als que hi influeixen tantes variables. En aquest cas, per exemple, no han pensat en el canvi climàtic, no convenia? Tampoc diuen com es pot replicar l'estudi. Definitivament, això no és ciència. No, l'objectiu deu ser incrementar la divisió dels nadius. Uns culpant a la immigració i altres culpant als primers. Divide et impera.

Som i Serem Som i Serem | Hace 4 horas

Hauríem de deixar d'importar població no qualificada i invertir en i+d

user Blue | Hace 4 horas

tom meuComo diría Pedro.vamos como un cohete!!

user Juan Francisco | Hace 4 horas

Pinyol madurAllà hi serem!!!

user Juan Francisco | Hace 4 horas

Em sap greu, però no serà per jo que augmentarà la natalitat. No em puc permetre deixar-me 6.000-8.000 euros anuals en mantenir un infant. El creixement de la natalitat serà gairebé exclusiu de la població immigrant.

user Mallorquí de Mallorca | Hace 4 horas

La españa vaciada

user Chesterton | Hace 4 horas

Conec un llibre d'un tal Darrell Huff (anys 50) que es titula com mentir amb estadístiques. Potser hauria estat millor "Com vendre la moto o dirigir l'opinió de la massa amb estadístiques". La temible wikipedia el cita com un llibre referent en l'actualitat. Els sociòlegs el coneixen, basta veure en Tezanos. I no te dic amb prospeccions de temes futurs als que hi influeixen tantes variables. En aquest cas, per exemple, no han pensat en el canvi climàtic, no convenia? Tampoc diuen com es pot replicar l'estudi. Definitivament això no és ciència. No, l'objectiu deu ser incrementar la divisió dels nadius. Uns culpant a la immigració i altres culpant als primers. Divide et impera.

Rafael Rafael | Hace 4 horas

Esto alivia a los políticos, que podrán cobrar suficientes impuestos para mantener sus sueldos y el del resto de funcionarios. No importa de quién venga esos impuestos.

user Armando | Hace 5 horas

Todas estas cifras de aumento de población y las proyecciones de futuro quedan y quedarán muuuy cortas..

Pinyol madur Pinyol madur | Hace 6 horas

Socorro! Diumenge manifestació a les 19h a ses estacions. Superpoblació, massa turistes. Posem fre en aquest model turístic que ha de manester obra barata que també l’hem d’importar.