user jo | Hace 5 horas

CapdefavaT has d informar, el 80 per cent de la gran ampliació de la reforma de l aeroport feta per en Pere Nicolau la va pagar Europa, i si l estat amplia el port és per treure més rèdit i els beneficis enviar los a Madrid.

user jo | Hace 13 horas

vivazJo he visitat molts de territoris d´Europa on les seves ciutats estàn super netes. He visitat moltes ciutats de la peninsula que estàn super netes. Totes aquestes ciutats no tenen la presió humana de Palma tant turística com migratori, hi ha ciutats on plou molt, hi ha ciutats que hi ha poca població, España VACIADA, hi ha ciutats on la seva població és envellida OVIEDO, hi ha ciutats que fan trampes , ens envíen lo millor del seu personal "recordau JESÜS GIL" que pagava el bitllet de vaixell cap a Mallorca. També ve gent d´altres cultures que la natetja no és la seva prioritat. Sempre hem de comparar i aixó ho té el tornar vell, Mallorca se va començar a degradar al mateix temps que ens" enriquiem" els anys 60 - 70.

user jo | Hace 13 horas

JA TENIM LA SEU PLENA D´OUS. EL GUANYAR FA RIURE: EL SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO. Aquets podrien ser els titulars dels diaris d´avui, després d´aquest xute de futbol tornam a la vida real, tornam a l´España d´en Machado, l´España " Cainita" on és valora més un futbolista que un científic , seguim sent homòfobs, masclistes, racistes, pertenaixem a l ´España que valora els que més tenen no paguin impostos, l´España que no estima les altres llengues del seu territori i més i més. Tal vegada una cosa que agradarà a personatges de la dreta catòlica és que d´aqui a nou mesos la població s´incrementera cràcies aquesta nit. Ara estam a juliol i en JULIO cantava LA VIDA SIGUE IGUAL

user Capdefava | Hace 13 horas

joAdemás, el aeropuerto de Palma, el puerto de Palma, estará también pagado por todos los españoles, ¿no?

user Capdefava | Hace 13 horas

joAh, pues perdón, yo me pensaba que en Madrid había gente que trabajaba y eso... Debe ser que solo trabajamos aquí, y por eso me retienen tanto en la nómina... Claro, que uno que gane lo mismo que yo en Madrid, le retendrán exactamente lo mismo, así que su afirmación me suena a nacionalismo regionalista...ya sabe, Madrit ens roba...

user jo | Hace 14 horas

Aquesta setmana passada vaig acompanyar a uns amics de la península a fer un volti per la Serra, sempre comentan la bellesa del paisatge fins que arribarem al túnel de Soller . L' observació que vaig fer és que és un túnel insegur, perillós i pagat per tots els mallorquins, quan a la zona d'Astúries ténen decenes de túnels meravellosos també pagats per noltros.

user jo | Hace 14 horas

CapdefavaNo podem comparar l' aportació Balear i la Madrilenya. La aportació de la balear és fruit de la feina dels que treballen aquí i la destrucció del territori, i la Madrilenya es gràcies a les aportacions de capitalitat en infrastructures, museus, ministeris, aeroport, xarxa centralitzada del AVE,etcetcetc ....... Pagat per tots els espanyols.

user Capdefava | Hace 16 horas

Som i Serem?¿?¿? Lo de la catalanofobia es mezclar churras con merinas, no se está hablando de eso aquí. Lo del colonialismo, hágaselo mirar, porque de aquí no se extraen recursos que son expoliados para llevarlos a ningún imperio. Aqui pagamos los impuestos que se pagan en Albacete , en León o en Huesca. Por insularidad y tamaño, no tenemos AVE, ni grandes autopistas (estas tampoco las quiere mucha gente) pero sigue habiendo gastos comunes que pagamos los ciudadanos (que no los territorios) nos guste o no, que eso ya es otro asunto. Lo que no es de recibo es que en las comunidades receptoras netas de la solidaridad se tengan más recursos para iguales servicios que en las contribuyentes netas.

Som i Serem Som i Serem | Hace 17 horas

Cada comunitat ha d'administrar el que recapta, no estan tan en contra de les subvencions? Idò... El que passa aquí és colonialisme. Pagam 5.300 milions anualment per rebre catalanofòbia

user Mariano J. Mayans | Hace 18 horas

Yo creo que, al margen de que sea una de las que más aporta al conjunto del Estado, es la que PEOR administra esos dineros.