user Usuario | Hace 4 meses

Orgull llonguetEn la Unión Europea no sólo existe la libre circulación de personas, también existe la libre circulación de capitales, y en el art. 63 del Tratado de funcionamiento de la Unión Europea, se prohibe toda restricción en la libre circulación de capitales y adquisición de propiedades inmobiliarias, entre ciudadanos de la UE. Por ello, no es posible restringir la compra de viviendas a los ciudadanos de la UE, en medida diferente a lo que esté regulado para los ciudadanos españoles, salvo que la UE lo estableciera.

Abejorro81 Abejorro81 | Hace 4 meses

A LA FÍ,,,UNA GÉNT,Y DE MANERA SENSATA,,,,PONE UNA PROPUESTA LÓGICA,,ENCIMA DE LA MESA.....

user Orgull llonguet | Hace 4 meses

Aaay genteta, quanta ignorància! Això és pot fer perfectament, és factible, domés fa falta voluntat política. Com bé indican altres comentaris JA ES FA a altres països. No té res a veure la comunitat europea, per favor, un poc de seny. No s'estaria limitant la lliure circulació de les persones dins dels països comunitaris (que és lo que diu la llei ) si no la compra de béns immobles, que no té res a veure amb lo anteriorment esmentat. És molt fàcil, certificat d'empadronament i prou. Qualsevol es pot empadronar, també els europeus. I per cert, ja que altres han posat exemples , a Tailàndia tampoc es pot comprar si no ets tailandès i si el treball ho pot fer un tailandès tampoc contractan ningú de fora. Per això tenen domés un 2% d'aturats al país. A Cuba tampoc poden comprar el estrangers, que tenen molt més poder adquisitiu i comprarien tot el país. Hi ha molts exemples a tot el món per intentar protegir el patrimoni i el territori.

user LEV | Hace 4 meses

Llegan tarde los consejos, si no demasiado tarde 😭

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 4 meses

Sería lo lógico, 5 años de residencia en las islas para poder comprar una vivienda

user . | Hace 4 meses

Si y quien va a controlar esto, también tendrían que estar empadronados 6 o 7 antes de comprar.

user Sergi | Hace 4 meses

Aquesta calorada ha cremat moltes neuronas. Que expliquen com ho podem fer estan dins la UE.

user Joanot Colom | Hace 4 meses

Això ja se fa a molts de llocs. No se discriminaria per origen, que és il·legal, però sí que se separa els que volem comprar una casa per viure (venguin d'on venguin) o els que la volen per especular o per llogar turísticament (venguin d'on venguin també). A molts de llocs se fa això des de fa anys: Indonesia, Canadà, recentment Portugal... fins i tot hi ha llocs on directament no deixen entrar (Austràlia) si no justifiques on vas i què faràs. Una alternativa seria incrementar l'IBI a partir de 2a o 3a residencia, de manera que a partir de la 3a o 4a casa l'IBI se mengi tots els beneficis de llogar-la vacacionalment o de pujada de preu/especulació immobiliària. També se podrien taxar les cases buides, també se fa a molts de llocs com Bèlgica o Països Baixos. Solucions n'hi ha moltes, ara només fa falta algun polític decidit a ajudar als ciutadans.

user Maikel Night | Hace 4 meses

En México solo puedes comprar si eres Mexicano al igual que en muchos otros países!!aqui estamos vendiendo los mejores sitios de España a las extranjeros con dinero,así nos va…y de mal en peor además el 80% de las plantillas de empresas deben ser nacionales en muchos países para que no pase que hay hoteles en los que no hay prácticamente Españoles trabajando…..primero nosotros!!!despues …………

user NaBel | Hace 4 meses

Por pedir que no quede. Pero estaría mejor que dediquen su tiempo a propuestas serias y sobre todo factibles.