user Kerry Caverga | Hace 11 horas

Qué mala es la envidia...

user Borja | Hace 18 horas

Hoy mismo había bastante en la misma orilla, una Barça con una familia descargando , después con el motor en marcha en la misma orilla, un llaut luego día barcas más , Además es que no tienen consideración con los bañistas, después motos de agua , a bastante velocidad habiendo gente nadando, Pasará algo y después vendrán las lamentaciiones

Eriçó Eriçó | Hace 19 horas

Salvador Joval, però si ho diu l' "Asociación de Navegantes ADN Mediterráneo" , no els periodistes d'aquí. Imagino que simplement han transcrit lo que ells els han explicat.

Eriçó Eriçó | Hace 19 horas

Mirabo, ah, que si els banyistes es queixen perquè hi ha pocavergonyes barruts abusons que violen sa normativa de no apropar-se a menys de 200 metres d'una platja, per pura seguretat, és que tenen enveja, no? .... Idò, ja m'ho has aclarit, "geni". (Ah, que jo, com d'altres molts mallorquins també hem anat al n'Es Carbó, i he vist amb els meus propis ulls com velers, llanxes, zodiacs,... violen la zona de bany i se pixen en la seguretat dels banyistes, especialment els desgraciats que arriben fins la sorra amb zodiacs) Enveja, diu. HA !

Eriçó Eriçó | Hace 19 horas

OdyseusSe diu ben clar a s'article , que la normativa és nítida. Hagi o no baliçament, cosa que dependeix dels Ajuntaments, existeix una zona franca a la mar, una banda litoral paral·lela a sa costa, de 200 metres d'ample en platges i de 50 metres en roques/acantilats, a la qual se prohibeix la navegació per a garantir la seguretat dels usuaris de platges/cales, especialment banyistes.

Eriçó Eriçó | Hace 19 horas

Odyseus, o és que no sabies que també es lloguen llauts ??? ... perque jo he vist anuncis de lloguer. I no crec que siguin mallorquins qui lloguin llauts per donar-se un passeig. Als autòctons que els agrada la mar, tenen qualque conegut que els fa un tomb, o inclús tenen un de propi, no sé de ningú que hagi llogat mai un llaut per passar el dia.

user Mirabo | Hace 19 horas

Eriçóno tienes ni idea de las competencias de que tiene cada autoriadad, en primer lugar los munipas como tu les llamas despectivamente, no tienen ninguna ninguna autoridad en lo que respecta a costas. Las barcas que según la noticia estan invadiendo toda la zona de es Carbó, la noticia es una verdad a medias y por lo tanto una verdad a medias es una mentira. Es Carbó tiene una extensión bastante grande y estas barcas se desplazan al final de todo de la playa para fondear, despues de una zona delimitada con boyas para los bañistas. Estas barcas pueden ocupar aproximadamente una décima parte de todo lo que es la playa de es carbó y reseñar que en la zona acotada con boyas que se encuentra antes de la zona en que fondean las barcas, la zona de baño es ya mas bien escasa de bañistas, por lo que al que le molesten las barcas es porque ya tiene un problema muy grande de envidia o psicologico. Destacar que ya no tengo barca y frecuento la zona de es carbo.

LLorenç Vicens LLorenç Vicens | Hace 20 horas

Salvador Joval👏👏👏👏👏

Eriçó Eriçó | Hace 21 horas

PERÒ PER QUÈ NO HI VA QUALQUE AUTORITAT A FER COMPLIR SES LLEIS !!!!??? ... Tant costa enviar allà almanco als munipes del municipi i posar-lis una multa ??? ... O que passi un moment sa guàrdia costera i multi tot cristo i obligui a fotre el camp d'allà !??? ... (O és que no hi ha guàrdia costera??? ... què passa que també van desbordats de feina? ... idò, i què fan? ... perquè mira que em moc per Mallorca i no els veig ) Vatuadéu ! amb lo senzill que és agafar una parella de munipes, xerres amb qualque veí del poble que tingui una zodiac presentable, i els puges un parell de dies a la setmana a multar a tot pocavergonya abusó. Que són de vaaaaagues ses autoritadutxes ! vatualmónsagrat!

jose Serra jose Serra | Hace 23 horas

OdyseusSiempre la mayoria som llauts.... De Joan, Gabriel.. no barcos de Gunther o John