user Cavallet | Hace 4 horas

Dardo dirigit a Cosme Bonet (el politòleg etern de na Francina, saliner i afincat a Alaro), a (Antònia Garcies) PSIB Ses Salines (la que vol el lloc de Bernat Roig) i a Xesca Burguera (Capdavantera de PSIB Ses Salines que mai no s'ha presentat i que és molt opinadora): a) O a Endavant feim majoria algunes eleccions o NO TORNAREM GOVERNAR MAI MÉS. b) Bernat Roig mai tornarà ser Batle, o no ho veis? c) Els d'Endavant amb Bernat Roig de numero 1 mai tendrem cap opció de res. El dia que vàrem treure els regidors del Pi defora sí que ens vàrem pegar el tir als peus, i algun altre lloc també. Capichi tots els que no volem PP?

Pau colonier Pau colonier | Hace 5 horas

El del 0 de la dreta, el tal Guiem, és pitjor que inútil. Se pot preguntar a qualsevol veí. Però també tothom sap per qué està allà...

user Pep Vidal | Hace 5 horas

Nina ToninaLa solució es fácil. Hi ha unes normes i si no es cumplen hi hauria d'haver multes. Fems a les papereres no hi toca. Una altra cosa es que el punt verd de sa Colonia es petit i es veritat que s'ha quedat curt. Ido que reaccionin i fácin un mes gran. Pero también hi ha gent.....que tela.

user Nina Tonina | Hace 6 horas

Pep VidalN'hi havia 4, un per cada fems, i ara tenim el fems a lloure. Hi ha fotos a l'ajuntament i al GOB, meam si ho solucionen.

user Pep Vidal | Hace 6 horas

Nina ToninaT'agradaria que el contenidor t'ho possassin davant la porta de ca teva o ets del que volen contenidors, pero a casa d'altri? Si hi ha brutor es perque hi ha persones que SON unes brutes i inciviques que no respecten a la resta.

user P | Hace 7 horas

Aquesta foto ara em recorda la situació de pactes viscuda a les passades eleccions, quan es comentava que la que du el numero 1 a la foto va rebre una proposta per part de Endevant de ser batlesa per dos anys només pel fet de que no fos batle el candidat del PP. És a dir, Endevant volia pegar-se un tir al peu i dos tirs al poble sempre i quan el PP no governàs...És totalment patètic. No em pensava que un partit com "Endarrera" volguès tan de mal pels seus conciutadans. Haver-la posat de batlesa hagues estat com a posar una manada d'elefants en una "cacharreria" i les seves fetes serien més comentades que les del lider de Corea del Nort, Kim Jong-un. De fet, ara que ho pens, es semblen bastant.

user Lourdes | Hace 7 horas

Uep ; aquesta que representa l'Ajuntament per cultura( millor dit per incultura), feria millor paper a casa seva. ' Quin paper per les fires turístiques".Just pensa amb les dietes i el sou. ( AQUI LI DEIM 《POCAVERGONYA)

user P | Hace 8 horas

La que du el numero 1 sobra en aquesta foto i no pinta res en aquest equip de govern, per raons ideològiques, de majories, de capacitat i fins i tot de capacitat emocional, operacional i d'operativitat. Si prend una decisió tota sola sempre erra i normalment li han de treure el carro els altres. Fins i tot en té una persona per que li faci les feines degut als seus límits. Qui la vista passetjar veu que ho fa amb una empoderació tal que pareix que la resta de persones hem de demanar disculpes per viure i respirar. I si vas pel mateix carrer. és tan amplia quan camina que és impossible no retirar-se per no rebre qualque empenta. Però tots sabem d'on venim i on anam i ella està comdennada de per vida a fer panades. Això de ses Figueretes i els prestecs no hi surtirà bé. Temps al temps.

user P | Hace 8 horas

opinionadorCrec que és ben cert

user Nina Tonina | Hace 8 horas

No hem de votar mai més aquest batle que ha llevat els contenidors i ha deixat la porqueria a lloure i va a parar a la mar.