user Uepcomanam! | Hace 8 horas

Ciudadano corrienteSa víctima amb aquest cas es la senyora Salom, q veu vulnerats es seus drets, dret reconegut a l'estatut d'autonomia de poder emprar sa llengua q vulgui, ella no ha obligat a ningú a xerrar-la, q estaria bé, sinó a poder xerrar es català, llengua també oficial d'aquesta comunitat. Salut

Angelcaído Angelcaído | Hace 8 horas

Miris on miris, tot són guirisPaisos Catalans? Que es aixó..... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

user Uepcomanam! | Hace 8 horas

Ben fet!!! Sa mala educada no és la senyora Salom sinó sa dependenta q no ha demostra cap tipus d'esforç cap a voler entendre sa llengua oficial d'aquesta illa. No és de rebut q perdin es cul davant un estranger q xerra alemany, anglès o el q sigui i després davant es català de Mallorca es neguen en rodó. Salvarem es mallorquí xerrant amb tothom, no girant sa llengua. Salut.

user Oriana | Hace 8 horas

Ya que dice que fue Consellera de Salud y Consumo, también podría haber dicho que fue sancionada e inhabilitada por ser incompatible ese cargo por ser la dueña de una farmacia, la cual facturaba a una residencia de ancianos ...

user MSB | Hace 8 horas

yo mismoA Mallorca tota la vida quan qualcú ha dit paraulotes se li ha dit que és "un mal parlat" i tb "parla bé que poc costa" i te puc dir q tenc més de 60 anys,segur q no te'n recordes dels sinònims.

user No más mentiras | Hace 8 horas

Miris on miris, tot són guirisPero que "paisos catalans" menudo invento os habéis montado y el negociante que tenéis con el dichoso catalán de las narices

user Resident | Hace 8 horas

PedroSa notícia diu que ella li demana mem si xerra o enten el mallorquí. Lo des català no sé d'on t'ho treus... El que importa és que tots aquests que a dia d'avui no el volen xerrar ni entendre... ja no ho faran mai. Quants n'hi ha que duen anys visquent aquí i no te volen dir ni un bon dia? Qui són els maleducats? Jo puc xerrar perfectament en castellà i entenc que els nouvinguts no poden xerrar es mallorquí, però... perquè no el volen aprendre? Per orgull? Per paresa? Per ajudar a que la nostra llengua desaperesqui? Per què els és igual la nostra cultura? Per què se' n foten dels nostres drets? Per què vénen si no volen adapar-se a una nova terra?

user Canaleta | Hace 8 horas

Molt trist i molt preocupant que cada dia hi hagi més casos de discriminació als nadius o a les persones que ens volem integrar en mallorquí. Per que no fan un examen de mínims a cada persona que aconsegueix un lloc de feina aquí? Per què els propietaris de les botigues no demanen un mínim d’educació i respecte als mallorquins? S’està perdent l’educació i el respecte i molts ho aplaudeixen.

user Jaume Ra | Hace 8 horas

SebasNo conec ni un sol estudiant que en acabar s'ensenyança obligatoria no pugui xerrar i escriure amb castella. No puc dir lo mateix amb catala. Que mes voleu? Esta clar no voleu que aprenguin es catala aquest es s'unic problema!!!

Yes it's Yes it's | Hace 8 horas

A mí se me han negado a hablar en castellano, así que estamos en la.misma situación, pero lo grave es que han sido funcionarios del Govern, y ya les he advertido de que no me calientan que se les incoara expediente disciplinario por falta grave a muy grave... y yo también soy del mismo gremio.