user Agustin | Hace más de 7 años

40 años en contra de las Baleares y al servicio de sus amos de cataluña

user Ummmm | Hace más de 7 años

Uffff siiiii un gran servicio!!!...quizás si no tuvieran una postura tan radical nos hubieran prestado más atención a la hora de reclamar el dinero que se nos debe!!! Gracias PSM por vuestro radicalismo!!! Endevant!!!

user Concís | Hace más de 7 años

Al servei del psoE. Pròximament de podemos?

user xisco Mas | Hace más de 7 años

PSM, SI. MÉS NO i com jo ho pensa molta de gent.

user Joan | Hace más de 7 años

Al servicio de Mallorca para nada; más bien sólo al servicio de quienes comulgan con sus ideas sectarias.

user Biel | Hace más de 7 años

¿40 aniversario al servicio de Mes a Mallorca? ¡Quin puta xiste mes dolent! Si qualque home so creu que surti i li ferem una festa de ¿ Innocent, Innocent! Aixó es un País o una pahisa?

user Llorens | Hace más de 7 años

De "al servicio de Mallorca" nada, al servicio de Cataluña, por mi parte ahí es donde se pueden ir y quedarse para siempre.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

Es PSM ês partit qu'ha introduint à Ses Baleás s'ideología que més mal ha fet à sa nostra cultura en tota s'histori. Sí, es militants des PSM son es culpables de qu'es catalanisme hagui tret rels à Ses Baleás. Es catalanisme que prediquen es des PSM, negue lo qu'es baleás som y negue sa nostra histori. Es des PSM, introduint es catalá à Ses Baleás están conseguint separá cada día més àn es poble baleá de sa sa seva llengo ancestral, sa llengo baleá. Introduint es catalá à ses escoles inculquen àn es nins qu'es sa nostra llengo baleá no ês digne de sê empleada à situacions formals. Já ês bén hora de qu'es poble baleá rompi aquest cuadro mental qu'es catalanistes des PSM mos han imposat desde s'escola y desde ses organisacions de presió social que controlen. Catalá no, gracis. À Ses Baleás já tenim sa nostra llengo.

user Enhorabona | Hace más de 7 años

La història contemporànea de Mallorca no s'entendria sense el PSM. La nostra llengua, el medi ambient, el finançament. Ara quasi tothom ho defensa però qui ho va posar damunt fulla va ser el PSM. La seva influència és innegable. El PSM, al contrari que altres projectes polítics recents (molts respectables) està profundament arrelat a la terra i a totes les poblacions de Mallorca. Sempre hi haurà PSM, per damunt modes i amb independència de bons i mal moments. I per cert, 40 anys sense un sol membre jutjat per corrupció. Enhorabona i molts d'anys, vos necessitam 40 anys més.

user Ignasi | Hace más de 7 años

Ui sí, un súperavançament per l'esquerra, ens han fet... amb menys vots, això sí. De tota manera, la grandesa del psm és que bona part de les seves reivindicacions són assumides per molta gent.