user Galeote | Hace más de 7 años

Menos pedir dinero para tapar tu pésima gestión, populista y caprichosa, sanidad para todos los ilegales y sus familiares, para los que se llevan medicinas a otros paises, para pagar la peor educación del Estado, verde y estelada y nuestros hijos fracasados, por no controlar a miles de funcionarios que no funcionan o la pésima gestión de las empresas públicas. Además haber seguido a Pedronono o al absurdo catalanismo poco te ayudará. Vete a casa por favor.

user Francisca | Hace más de 7 años

Si tenguesim una governants com toque, les nostres illes Serien com: el país Vasco i Illes canaris.Desgraciadamente, el govern te molta po en es govern estatal

user Cafildepu | Hace más de 7 años

Angelcaído tiene razón, la culpa es del PSIB y de Cataluña; no como los gobiernos desde Cañellas a Bauzá, pasando por los estatales de Aznar y Rajoy que lo han hecho de coña, vamos, el cuerno de la abundancia para Baleares. Yo añado al PSOE: too much for us!!!! Se le ha olvidado, no obstante, atacar a MES i el PI en su habitual ruta salvapatrias. ¿Estará perdiendo facultades?

user xesc26 | Hace más de 7 años

i si qualqun dia tots es illencs deixam de pagar k passaria¿?

user @angelcaido | Hace más de 7 años

No PPassis PPena, d'aquí poc temps ja no podreu donar la culpa de tot els mals a Catalunya i se vos acabarà la beneitura.

user Angelcaído | Hace más de 7 años

No veo que el PSIB de Armengol se queje en ningún momento de que Cataluña en los dos últimos ejercicios haya sido la comunidad mas beneficiada del fondo de compensación...hasta el punto de que su DEUDA supera en estos momentos los 74.000 millones de euros.Les recuerdo que TODO el rescate bancario tuvo un coste de 70.000. Y elk que no lo crea que busque la información es fácil de encontrar.

user En Llebre | Hace más de 7 años

1, M'estim més donar doblers que no haver de viure des altrees, perdó de solidaritat. 2. Mai s'Estat mos ha ajudat a res per creixer econòmicament. 3. Es més "reclamadors" solen esser es que manco aporten a s'economia d'aquestes illes, es a dir es que tenen una canongia (per exemple una apotecaria) o són funcionaris (Mestres d'escola, etc)

user P. | Hace más de 7 años

Hi ha per aquí alguns comentaristes que ens prenen per beneits. Sí que és veritat que l'actual acord de financiació va ser signat amb governs del P(SO)E ...però als oPPinadors a sou(bre) se'ls "oblida" mencionar que en aquell moment, sense ser un acord bo per a Balears si va millorar el nostre depapuperat finançament, i el que encara "s'obliden" més de mencionar és que fa 3 anys (!!!!!!!!!!!!!) que PER LLEI, el seu estimat goVierno de madriZ en mans del PPartit corruPPte PPodrit i PPudent l'hauria d'haver actualitzat i NO HO HAN FET. I el PP d'aquí, fins i tot amb ells i en baussà manant (que no governant) callant com a PPut@s, així que, menys mentides i maniPPulacions, que se vos veu molt el llautó.

user P. | Hace más de 7 años

A tots aquells que insisteixen en la mentida (una altra) de que a Mallorca i a Balears no hi altres forces a qui poder votar en unes eleccions generals (alguna amb més de 40 anys d'història i presents des del primer dia a les nostres institucions) que s'ho faci mirar. Forces que, malgrat que mai governarien a madriZ sí que serien determinants per defensar els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Balears. Altra cosa és que des dels partits estatals i centralistes (i des de madriZ mateix) no els interessi la presència i participació d'aquestes altres forces.

user en paparra | Hace más de 7 años

Si seguim votant al PPSOE és lo que tindrem. Sembre subvencionant altre CCAA que o no espavilen o no volen fer-ho. Hauriem de fer com la CEE i demanar millores.