user @Felanitxer! | Hace más de 7 años

Ido mira la resposta del president Ensenyat, llegeix sobre Francesc de Borja Moll o el mateix Móssen Alcover i trobaràs resposta a n'es teu argument...

user @Felanitxer! | Hace más de 7 años

Ets felanitxer? Jo també ho som i dic i escric "SOM", que és més felanitxer i mallorquí que "soc".

user consell de felanitxer | Hace más de 7 años

Senyors del PP: si voleu tornar a governar Felanitx posau bon personal dins ses llistes i feis una bona oposició, no "postureo" ni representacions teatrals com aquesta.

user Felanitxer! | Hace más de 7 años

Soc Felanitxer de naixament i tots aquells que critiquen a l'actual govern per no demanar al poble que sàpiga que les grans inversions que es fan i es farán estan totalment consultades amb el poble, sino hi van anar quan es van convocar ara no es queixin! Governar un poble es molt complicat pero com be tambe s'ha dit, mostra preocupació i baixa de les altes esferes polítiques, cosa que durant 12 anys peperos mai s'ha fet perque es pensen superiors...Les persones que estan al govern molts no havien tengut mai un càrrec politic i per això saben com funciona el món, es molt mal de fer tenir a tothom content i es una cosa que mai aconseguiran. Por lo que se refiere al tema que esta lleno de basura, chusma y droga no es culpa del ayuntamiento sino de la gente misma que no tiene dos putos dedos de frente y es mas facil hacerlo mal que bien. Està molt be criticar, remugar i queixar-se desde el sofà de casa enlloc de posar-se ses piles i aplicarse el cuento! VISCA SANT ANTONI!!

user lucas | Hace más de 7 años

Bon dia. No som del poble de Felanitx, ni conec el cas ni als del PP. Però si que vaig tractar amb el batle, i me va parèixer un autèntic calamar.

user antonia | Hace más de 7 años

El poble està malament i no és culpa dels que hi ha ara, els del PP varen estar assegudets comandant 12 anys i els seus "plenos" eren ridículs, només tenien en compte anar a arreglar les faroles fuses de devora ca els seus amics. Si els hi paguen el pleno d'ahir per anar a fer el que varen fer voldria que els dotbers els hi fesin picor. Els que hi ha ara no ho fan tot bé, és molt mal de fer, però al manco mostren un poc més de voluntat que no varen mostra ells quan comandaven. Tot i així a la villa hi ha molta feina a fer i l'oposició té l'obligació de al manco mostrar un poc d'interés.

user Maria | Hace más de 7 años

No serà pe falta de feina que hi ha al nostre poble! Un poble degradat, poc pràctic, tant per la gent que va a peu com per els que circulen amb cotxo. Volen idees? Demanau al poble! .. Parcs,zones verdes, un poble que la gent de Felanitx disfruti de viurer-hi.. Supòs que en el cas d'abandonar el lloc, deixaren de cobrar. Només ens falta que ens fotin més. El que han de sabre els polítics, es que la gent lis ha perdut la confiança i si volen remuntar, han de demostrar la seva bona feina.

user sisto | Hace más de 7 años

y para esto los votaron ?

user antoni | Hace más de 7 años

Are que ve Sant Antoni possar-los tots dins el mateix sac i apropet d'es fogueró.

user Papiol | Hace más de 7 años

Està molt b fer oposició, però q no demanin lo que ells no varen ser capaços de fer-ho en 12 anys i ara volen que els altre ho facin en 2 dies!!