user charly | Hace más de 7 años

Querida australiana: Muchísimas gracias por tu sabia opinión. Yo proponga que una persona como tú pase a ocupar un `puesto de relevancia en el departamento de salud tal como,pasearte por la playa donde haya daneses y tratar de informarse si llevan la proteción solar adecuada.

user un mallorquin | Hace más de 7 años

Que vengan en invierno. No tendrán problemas de sol y alagarán la temporada.

user Xisco Riera | Hace más de 7 años

Aquí a Mallorca tenim uns bons professionals que no tenen vacacions en s'estiu perquè és quan tenen més feina. Normalment han de estar per terrasses on els danesos i altres guiris se torren com a gambas. Heu vist mai els picapedrers que no tenen altre remei que estar damunt els bastiments ses vuit hores de jornal diàries. Aquesta gent mereix tots els respectes i si les podem alleugerar una mica la feina al sol, milllor que millor. Però a un que ve de vacacions simplement fer "agafar un coloret guapo". Que llegegin ses instruccions de vida.

user Marga | Hace más de 7 años

@ Australiana: De que planeta eres? El sol no mata, el sol da la vida. Si hay descerebrados que se quieren freír al sol es su problema.

user Liz | Hace más de 7 años

Ara tendrem sa cupa els espanyols de que es guiris siguin pardarls. Jo soc de pell ben ben clara, com aquests guiris, si me poses tot lo dia a sa platja en sol com un dragó, acabaría ben igual, pero no es tan dificil tenir un poc de capet i posarse crema solar i només quan es sol no es tan fort i davall sa sombrilla.

user Paco Torras | Hace más de 7 años

@Australiana...siiiii, una mentira que ya dura 67 años. Si es que a dir desbarats no vos guanya ningú!

user Onanis | Hace más de 7 años

Queda abierta la inscripción para la ONG “Hombres sombrilla en defensa de danesas chamuscadas”, los interesados que me llamen al móvil.

user Curioso | Hace más de 7 años

Es raro que los políticos baleares no se sumen a esta campaña.....¿prefieren ganar dinero a que los ciudadanos(de cualquier país) tengan cáncer?.

user Lorenso llamas | Hace más de 7 años

Danesas no paséis pena que yo os ayudare....sólo a vosotras Mallorquines prometo dejar el pabellón bien alto!!

user Espanyols covards i danesos ofensíus | Hace más de 7 años

I què no viuen a un país moooolt avançat en què no els falte de res ni un fil i volen criats del sud gratis i per sa cara?!quina falta de respecte més grossa!mos compixen al cap gratuïtament i veig què ningú lis gosa dir res en resposta!vaja espanyols de m.rda què sou tots què feis de mirar de no ofendre quí c.ga al damunt nostre!