user @luis | Hace más de 7 años

Si tanto admiras a Franco, inscribelo en tu libro de familia y que figure como hijo tuyo. En Felanitx habra ciudadanos que pagan impuestos y a los seguramente no interesa tener a ese señor de 'hijo predilecto'. Aprende a respetar un poco, aunque personalmente me parece imposible.

user jajajaj | Hace más de 7 años

jajajaj por uno bueno que tienen , es verdad Balti el carpintero eso hijo predilecto, el más destacado de Felanitx, un superdotado

user tsm | Hace más de 7 años

Treure un titol honorific a un personatge que el seu ideari i fets son anticostitucionals (no oblideu que el regim franquista era antidemocratic i va arribar al poder amb un cop d'estat, dic aixó pels més joves) lo mínim que pot fer, i te s'obligació de fer per cumplir sa llei de memoria historica, una institució, es retirar els honors que l'hi reteren en temps foscos. A més per dignitat del poble. Fer aquest tràmit no impedeix als ajuntaments seguir fent feines per millorar la localitat, una cosa no lleva s'altre. Pels comentaris d'aqui, pareix que fer aquest tràmit impedeix arreglar un carrer etc... Algú es pensa que a Alemanya hi ha ajuntaments, estats, entitats que tenen com a fill ilustre o soci d'honor a Adolf Hitler? O a Italia amb Mussolini? O a Russia(!!!) amb Stalin? Coherencia i Constitució, que aquesta no a de servir només per segons qué, sino per tot.

user jm | Hace más de 7 años

Hay cosas mas importantes que hacer. Dar solucion a tantas casas en ruinas para no tener tantos imigrantes (por ejemplo).

user tomeu | Hace más de 7 años

Mucho le debe preocupar.Y poco trabajo deben tener en el ayuntamiento.

user gori cooper | Hace más de 7 años

Els que es demanen si no hi havia res millor a fer... doncs no, no hi havia res millor a fer. Llevar el títol de predilecte a d'un dictador assassí és de màxima importància, va en contra de la constitució que tant defensau

user pamboli | Hace más de 7 años

pareix mentida que encara hi hagi gent que recrimini que li llevin el títol de fill predilecte... molt de franquista nostàlgic d'altres temps hi ha per aquest diari comentant... fa oloreta de nacional-catolicisme.. pudor!

user alcalino | Hace más de 7 años

Que poco trabajo tienen los alcaldes y políticos de Izquierda, es en lo único que se justifican, en querer ganar fuera de las trincheras la guerra que perdieron.

user Alf | Hace más de 7 años

Otros que no saben en que entretenerse, si ha nadie le importa ya mas que a ellos,

user RadioCalle | Hace más de 7 años

Ben fet. No volem fatxes a Mallorca.