user Santamagdalenabaja | Hace más de 6 años

gràcies inquer per la teva lliçó de comprensió lectora ... realment és necessari tenir temps per als teus comentaris cosa, que no a tots ens sobra. Espero trobar-te en altres fòrums amb notícies en defenses més obertes a la lleialtat, al "saber estar" i a la memòria vital, i no haver de defensar coses per familiaritat o suport a cegues "peti qui peti". Gràcies.

user Inquer | Hace más de 6 años

Dic judicis agoserats perque el comentari inicial fa referencia a dos fets: no haber querido hacer lo necesario Y ayudar a su partido.

user Santamagdalenabaja | Hace más de 6 años

Inquer, se escriure per tant hauria de saber llegir .... per tant veig textualment "judicis ... agoserats .... tot en plural quan es 1 comentari de 1 persona, també crec que se algo de gramàtica i el poses en plural ....( com si fos una opinió multitudinaria)i com la coneixes bé a aquesta exregidora em creuré el de persona formada, honrada i amb voluntat de treballar .... però i les escombraries que hi ha a Inca?

user inquer | Hace más de 6 años

santamagdalenabaja: si sabes leer, verás que hay un comentario de Isabel que, cito textualmente, dice "no debe haber querido hacer lo necesario y ayudar realmente a su partido cuando ha tenido la oportunidad".

user Toni | Hace más de 6 años

me quito el sombreo, si las cosas no funcionan hay que saber tomar decisiones. que un político hoy en día no se agarre a la silla es de admirar, nada común en los tiempos que vivimos

user caña aqui | Hace más de 6 años

airear asuntos que no son de la incumbencia del populacho... vaya tono despectivo para referirse a los ciudadanos. Al menos se agradece la sinceridad, digo yo que esta señora es adulta para decidir lo que quiere o no quiere contar.

user inquer | Hace más de 6 años

que no ha sabut fer el necessari ni ajudar al partit??? me pareixen judicis molt agoserats per fer-los sense conèixer la situació! el que està fora de dubtes, és que parlam d'una persona formada, honrada i amb voluntat de fer feina per al poble que perdem els ciutadans.

user Aina | Hace más de 6 años

Pareix que a qui no va en contra del Sr. Garcia, li possau negatius, jo estic d'acord amb n'Isabel, crec que es una gran persona i no, no som famili seva. Crec que es un inquer que es dedica amb tot el seu esforç al seu poble estimat, tots tenim dret a fer el que creiem convenient el temps que aixi ho considerem, mentres tengui votants i salut esta en el seu dret de seguir exercint la política, aixó de dinosaures ho veig com un insult a l'edat i a l'experiència, a vegades i moltes hi ha gent jove amb mentalitat de carcamals autèntics, basta veure les joventuts peperes entre d'altres. Aixo si que son esser sortits de la edat mitjana!

user Isabel | Hace más de 6 años

Pocas personas quedan tan honestas, coherentes, inteligentes y educadas como Angel Garcia, esta señora no debe haber querido hacer lo necesario y ayudar realmente a su partido cuando ha tenido la oportunidad, en su lugar, pataleta, dimisión y a airear asuntos que no son de la incumbencia del populacho que enseguida se aprovecha. Señora creo que se ha equivocado, y mucho!

user Caldereta | Hace más de 6 años

Increible! Una política q no s'aferra al carrec! encara hi ha qualque bona persona (i es difícil entre polítics)