user patata | Hace más de 6 años

@Fes una passa... és així, però si poc a poc van recapacitant potser almenys no serà tan pesat veure'ls a cada notícia diguent lo mateix. @Resumidamente, segons tu és com aquell acudit, o no? "Quina mala sort! Els francesos xerren francès perquè són a frança, els italians, italià, perquè són a itàlia... però si els mallorquins xerram mallorquí és perquè volem molestar, perquè som uns radicals i perquè cobram subvencions per fer-ho! Quina mala sort!!"

user Fes una passa enrera i observa-ho amb perspectiva | Hace más de 6 años

@patata ...ni la mostraran mai perquè tal prova és del tot inexistent i no és això el que els motiva (fixa't que els "arguments" SEMPRE són els mateixos, i ja els hi pots demostrar que la Terra no és plana que els hi és completament igual). El que els interessa de debó, i aquest és el MOTIU REAL DE PERQUÈ EL CATALÀ ÉS TAN RECURRENT a segons quins fòrums, és mantenir una polèmica CONSTANT (que avorreix a un sant) cercant la confrontació social provocant postures oposades cada vegada més enconades per tal de fer enfora a persones que, d'altra manera, s'atracarien amb normalitat a la nostra llengua. El principi és molt bàsic: La Llengua fa Pàtria, fa País. Si acabes amb la llengua acabes amb el fet diferencial, amb el sentiment de pertinença a un grup, a una pàtria. Si a més substiteixes la llengua pròpia per un altre idioma el que fas és substituir la pàtria propia per una altra de postissa.

user Resumidamente | Hace más de 6 años

En Mallorca hablamos español, alemán, inglés, francés, etcétera, y luego para poder cobrar a fin de MES algunos hablan y escriben en catalán.

user Mucha cara | Hace más de 6 años

Cuando pongan un minarete del que griten cada ocho horas igual no protestan tanto.

user patata | Hace más de 6 años

@J.B.V.: és .cat perquè se refereix a en quin idioma està escrita una pàgina, i agradi o no, a mallorca xerram una variant (més ben conservada i més autèntica fins i tot) de català. És bastant recurrent que a n'aquests foros surti gent insistint en aquest tema, però encara és hora que qualcú s'hagi dignat a mostrar-mos qualque prova o document de que es mallorquí no sigui català (és tan doiut com dir que es castellà de león, es de zaragoza i de granada són idiomes diferents).

user Rafel | Hace más de 6 años

Obispos y Senadores ¡sobran! se puede vivir sin ellos

user @J.B.V. | Hace más de 6 años

Está claro. Pondrían el .bal si realmente fueran soberanistas (a lo que yo me apuntaría). En el fondo quieren ser sumisos pero cambiar de amo. Prefieren que les robe un Pujol a un Rajoy.

user Incrédulo | Hace más de 6 años

Algaida, mi querido pueblo de la felicidad y la calma.pero que no se entere nadie !!!

user J.B.V. | Hace más de 6 años

¿Porqué el dominio.cat en vez de, .bal ? estamos en las Baleares ¿No?...¿Porqué el dominio.cat en vez de, .bal ?¿Porqué el dominio.cat en vez de, .bal ?¿Porqué el dominio.cat en vez de, .bal ?¿Porqué el dominio.cat en vez de, .bal ?............

user froi | Hace más de 6 años

Han de llevar (tot es) poder a n'es bisbat.