user Ber | Hace más de 6 años

27 demoliciones... pues mucho trabajo les queda aún. La isla está llena de casas ilegales por todo, hay muchísimas.

user Joanot Colom | Hace más de 6 años

@idò si. Idò no, es que s'arriscaren a fer una casa il·legal se passaren de llestos. Ara que no plorin. Si fas una casa il·legal ets un delinqüent. Has d'esbucar sa casa i pagar sa multa. Per altra part, completament d'acord amb els que diuen que sa llei ha de ser per tots igual:s'hauria de començar esbucant es xaletarros i no ses casetes de sa gent d'a peu. S'ha de donar exemple.

user Joanot Colom | Hace más de 6 años

@amnistia urbanistica. Jo no estic en contra de les cases de camp, estic en contra de les cases de camp il·legals. Si tu te pots botar sa llei per construir lo que te doni la gana, perquè no me la puc botar jo per pagar es impostos que me doni la gana? Si vols fer-te una casa de camp, la fas damunt 2 quarterades, amb els permisos que toca,etc.. Si no, no te la fas.

user Ensenyat | Hace más de 6 años

Per a quan l'Agència de Defensa del Territori, inspeccionarà les infraccions del gremi d'hotelers, agroturismes i gent important, que són moltes. Fins ara, només veig denúncies a gent senzilla i amb pocs recursos. Els "grans" o la gent important, aquests no apareixen, possiblement perquè l'Agència duraria poc. Això és l'esquerra que jo vaig votar?,... les properes eleccions que m'esperin d'asseguts.

user Joan | Hace más de 6 años

Estem pagant justos per pecadors. El camp mallorquí d'aquí uns anys pasara a l'historia. No es normal que no poguem tenir un lloc a on guardar el tractor i els aperos. Vaig fer una porxada amb fustes de pi per tapar les eines i la conselleria amb va tractar com un terrorista a mes d'una forta sanció econòmica. Em fa llàstima que els que estimem sa terra, sa nostra terra, estiguem baix aquesta dictadura d'uns que fan lleis de cara a la galeria i no estiman lo nostro. Lo dit....pagam justos per pecadors

user Joan | Hace más de 6 años

Deberian sancionar a los propietarios de fincas abandonadas,es una verguenza y peligroso.

user Mixeta | Hace más de 6 años

En temps del batle Hidalgo a Andratx, et donaven llicencia per fer una casera d'aperos, despres mentres es construia, passava es zelador, sol.licitava una propina i ja podies continuar s'obra Resultat sa caseta es convertia en un chalet. Y no pasava res.

user Amnistia urbanística | Hace más de 6 años

@ ¡Vivir para ver...! Les mides legals que hi ha ara mateix no son suficients perque al propietari li valgui la pena d'estar a la finca i tenir-la neta. Com deia, fa falta s'alicient d'unes mides raonables (ni lo que es deixa fer ara ni les midea d'un chalet). Deixar fer tan poc és realment el motui pel qual es realitzen infraccions, fa falta espai.

user ¡Vivir para ver...! | Hace más de 6 años

@ Amnistia urbanística: Dius que "el que te una casa al camp es l’autèntic defensor del territori", sempre que sigui legal per que si es il·legal es un depredador.

user Amnistia urbanística | Hace más de 6 años

Joanot Colom, el que te una casa al camp és s'autèntic defensor del territori, es que sap com s'ha de dur i mantenir curiós.