user @mallorquí | Hace más de 6 años

El meu avi era de Barcelona i jo no xerr ni Barceloní ni cap tipus de català imposat. Xerr el Català de MALLORCA i ningú m'imposa cap llengua excepte la constitució espaÑola que m'OBLIGA i m'IMPOSA saber castellà. A Mallorca ens estimam tant el Català que li dèim Mallorquí i trobam tan estrany el castellà que li dèim foraster.

user mallorquí | Hace más de 6 años

Aqui xerram el mallorqui dels nostres padrins, no el catalá imposat.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@kin merder, S'habilidad que teniu es catalanistes per vinclá sa realidad an ses vostres mentides ês assombrosa. Es que duys décades intentant borrá des mapa sa llengo vernácula de Ses Baleás y sustituirlà pês catalá d'En Pompeu Fabra sou precisament voltros.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@Antoni, Está clá qu'ês catalanistes com tú considerau Ses Baleás part des vostro liebensraum. À s'Alemania nacional socialista de principis des sigle XX se vá acuñá es terme volksdeutsche per definí à nês nacionalistes pangermanich que vivían à Austria, Polonia y à tots es demés territoris que segons es nacional socialisme alemán formavan es seu liebensraum. Poríem dí que tú te sents un volkscatalá. Segons es catalanisme local benpensant ês necessari qu'ês baleás abandonem sa nostra llengo vernácula y es nostros rasgos identitaris, y que adoptem es catalá y ses costums catalanas, com sa des castellés, per entra à formá part de sa gran república catalana. Axò qu'es catalanistes feys an noltros té un nom, alienació.

user kin merder. | Hace más de 6 años

I QUE NI HI HA DE BOSSOTS....sobretot , aquí es véu el nivell intelectual de alguns que es dediquen a escriura barbaritats en contra de la nostra llengua, amb l, únic fi, de intentar desdruir.la...QUINS BENEITS....TANTA FEINA,PER NO RES....o si?

user @"Oncle" nicolau | Hace más de 6 años

Idò que feis per aquí armant bulla? Anau a El Inmundo, La RaSSón, La GaSSeta, l'AbeSSé.. a recitar les vostres mentides, el vostre odi, el vostre despreci i la resta de les vostres fòbies anti mallorquines. Segur que vos reben amb els braços oberts. I si els feis la pilota potser vos convidin a berenar.

user @Antoni | Hace más de 6 años

Pareix que te cou i te costa molt emplear ses modalitats..pentura es que no les coneixes i per això et sents tan incòmodo. Aprofita per emplear-les, defensar-les i estimar-les en lloc de renegar, amagar-les i despreciar-les ..segur que així voràs com les estàn destruïnt per interesos polítics...els que renegau i vos fa vergonya lo vostro sou lo pitjor de lo pitjor...sou es nous charnegos des catalanisme a ses Balears..una llàstima

user Alfa7 | Hace más de 6 años

Que manden lo que quieran,para el caso que le van hacer, que manera de perder el tiempo

user @hola | Hace más de 6 años

Mentider. (però si "cuela", "cuela", no?)

user Antoni | Hace más de 6 años

Que pesadets que sou amb el balear. Aquí som mallorquins i balears però la llengua OFICIAL AL TERRITORI ÉS EL CATALÀ. Ja en podeu pegar de bots!!