user Baldomero | Hace más de 6 años

"Catala de Mallorca" ja ho saps: si vols català travessa la mar

user Jo | Hace más de 6 años

A n'es pobles s'han inventat unes festes que basicament consisteixen en: beure de més i res mes...i llavors li donen un poquet de pintura de tradició que no tenen.

user Català de Mallorca | Hace más de 6 años

Meam, amargadets nacionalespanyolistes. Posau-vos traaaanquiiiils que no vos ha de pegar un ataquet amb lo que vos diré. Sa senyera amb ses quatre barres vermelles és part de sa gran majoria de banderes de pobles mallorquins. Tenim una història. És sa que és, per molt que alguns la vulgueu canviar. Au, traaaan-quiiiii-leeeeeets, respirau fondo. I si voleu continuar vivint entre gent catalana, quedau. Si no, bon vent.

user Seguim amb banderes | Hace más de 6 años

A unes festes d'un poble mallorquí hi caben dues banderes: sa des poble i sa que te barres i franja morada. Res tenc en contra de sa senyera (sí en contra de s'estelada) pero a on geograficament pertany. Que no es a Balears encara que xerrem modalitats de catala. I (Nerea) aixo no sería polititzar res. Sa de sa foto (no vaig esser a sa festa) es correctisima. Si en veres d'altres ja no te puc dir res.

user uro | Hace más de 6 años

no somos mas tontos porque no somos mas grandes mira que tirarse paja y agua vaya chorrada que se tiren piedras de quilo

user Unquipassaperaqui | Hace más de 6 años

Asturies...venga un patria querida i ohhh atenció, que cansion mas bonita...aqui sona la balenguera i ja n'hi ha qui les fan sang ses orelles. Feria de abril..una bandera andalusa...o que orgullo de pueblo....una bandera amb quatre barres per aqui i ja n'hi ha que les fan sang els ulls. Una fiesta nacional malmenant un bou, crueltat i patiments innecessaris...orgullo patrio...per aqui empenyen una bala fora fer mal a cap animalen i ja som paletos incultos...i venga fer sang a s'anima nasional... Quina poca vergonya i desconeixement que tenen alguns...be, una rectificació, a sencelles amb s'embalat, sí qie pateixen animals, concretament els ases somerins que amollen bejenades per aqui... Au salut, festa i cultura i que se fotin aquests que prediquen sa seva curtura.

user De Sencelles | Hace más de 6 años

Veig que aquí tothom pot opinar sense tenir gaire coneixement. Ses úniques banderes que se treuen en aquesta festa són sa des mateix emabala't i sa des poble, encara que vos sembli a sa foto que és una simple senyera (sé cert que qualcú hi deu veure una estelada només per poder remugar un poc més)

user @nerea | Hace más de 6 años

Perfecte, si no t'agrada ja ho saps. Torna' t cap a espanya. De rés

user Fco. Jimenez | Hace más de 6 años

Ho hem de reconeixer, aquesta es sa nostra bandera, la d'Aragó., s'altre la varen fer amb un regla als anys 80, per separar-mops

user Nerea | Hace más de 6 años

Cutrez elevada al maximo nivel , y por lo que veo la banderita .... vaya fiesta politizada . Esto es n mi Madrid no pasaba ya que mi querida esperanza no dejaba esta cutrez cultural llegara a puerto