user Menorquin | Hace más de 6 años

en la liga de f-7 empresas, disfrutariais más de aún de ir lideres

user Jutipiris | Hace más de 6 años

@Alex: Tens raò. Però també es veritat que el porter forma part del sistema defensiu i que, des de els temps de n'Aouate, el Mallorca no tenia un porter com Deu mana. I també es veritat que a qualsevol equip, encara que defensi be, sempre li farán ocasions. Pero lo cert es que només ha encaixat dos gols, un d'ells de pati de col.legi i amb el partit més que acabat. Però els tirs del meu anterior comentari no anaven per aquí, si no al dret de poder disfrutar, després de tants d'anys de fosca, del goig de guanyar i anar líder, malgrat això no ha fet mes que començar. Ja hi serem a temps de pasar pena. O no. ¡Visca el Mallorqueta!

user Menorquin | Hace más de 6 años

@menorquin fan club, por fin alguien que me pilla, soy más de Mallorca que todos vosotros juntos. me dais 15€ cada uno? jajajaj

user Alex | Hace más de 6 años

Justipiris, jo estic igual de content que tu, però no crec que el Mallorca defensi tan bé com dius. A cada partit concedeix quantitat d'oportunitts als contraris que, sortosament, són molt dolents i, quan l'encerten, tenim en Reina que ho està fent de maravella. L'entrenador hauria de conseguir que la defensa millori; estic segur que ho intenta, però de moment encara té molt marge de millora. I gràcies a Déu que ja s'han adonat que en Pol Roigé és compeltament nul.

user Jutipiris | Hace más de 6 años

@Antoni: Es indiscutible que a cada jornada el Mallorca es més competitiu: Defensa molt be i te tres o cuatre jugadors amb gol. També es evident que va líder. I amb aquesta tesitura, el normal es que els aficionats estiguem contents, il.lusionats, fins i tot eufòrics. Ja ho sabem, que la lliga es molt llarga, però si hem d'esperar a la jornada 30ª per riure i festetjar, per això están els concerts de la Simfònica (que toca de meravella), però això es una altre historia. I ho saps, Toniet. Per cert, el Baleares tambè te un bon equip, però, de moment, va 7 punts per davall. I tan llarga es la lliga per un com per l'altre. I ho saps.

user Aaaaaaaa | Hace más de 6 años

Viendo donde se juega en 2ºB, el Mallorca debe ganar 15 de los 19 partidos de SOn Moix. Uno ve donde los terremos de juego, y lo tendrá dificl fuera, pero en SOn Moix, campo de primera, debe golear. Si lo consigue sera primero seguro, el problema e squeluego es una loteria.

user Menorquin fan club | Hace más de 6 años

Bravo menorquin. Tu si que sabes, si Piqué te lee te ficha fijo. Creo que Ultima Hora deberia hacerte un reconocimiento. No lo digo de conya, soy del Mallorca pero soy tu fan n 1. Sienpre esperando tus entradas Crack

user @los antis | Hace más de 6 años

Según vosotros tenemos que esperar a la jornada 10 para reir, cuando vosotros llevais desde pretemporada poniendo a parir al Mallorca, a esto se le llama MIEDO,!!!, es que mes beneits y no naceis, menorquin las vaaaacas.......au au miiiaaauuuu

user Miquelet69 | Hace más de 6 años

@Antoni. Hay que leer mejor; imbatido FUERA de su casa y sin encajar un solo gol hasta ayer. Puedes mirar todos los partidos desde el inicio a ver si es o no cierto. Saludos.

user Antoni | Hace más de 6 años

A miquelet69. Que tenguis la barra de dir que el Mallorca ha guanyat al LLagostera i dir que era un equip imbatut . Partits guanyats del LLagostera 1, partits empatats 1, PARTITS PERDUTS 3, 4 amb el Mallorca. Gols a favor 2 gols en contra 4 jugant amb el Mallorca 8. Desde luego dir que heu guanyat a un gran equip, MARE MEVA.