user jo | Hace más de 6 años

Vallori!!!! com es aixo de que no entraves en provocacions... ai deu meu te fa falta una brusca ben grossa. Alerta a tercera que ho teniu mlt però que molt aprop ara ens toca a nosaltres enriurer-m'hos de vosaltres.

user David | Hace más de 6 años

Vergüenza es ver a los mallorquinistas reírse del baleares y diciendo a tercera, pero donde creéis q estáis? Q es segunda b !!!!!! Q estáis en segunda b!!!! Q no podeis reíros de nadie , q sois una vergüenza , aparte de malisimos

user A-26 | Hace más de 6 años

A 26 puntets, un líder i l'altre en descens directe, què més voleu?. Clar, la culpa és dels àrbitres, després de 22 jornades de lliga.

user Sultana | Hace más de 6 años

En Vallori es un maleducat i un resentit,i en quant a la celebració del tercer gol del millor equip de ses illes n'Alex Lopez va dir que ho va fer perque al segon gol del baleares un jugador seu ho va fer i a son Moix no mos vacila ningú,vos queixau de lo que fan els vostros dos minuts abans,es increíble, lo dels recogepelotas jo no ho vaig veure no se si es vera o no

user Vallori | Hace más de 6 años

I es jugador del baleares que fa lo mateix que n'Alex Lopez 2 minuts abans no ho heuré vist,n'Alex ho fa per aixó

user balearico | Hace más de 6 años

como balearico no estoy de acuero con el gesto,pero de la celebracion del 3 gol no decis nada?Venir a provocar a la aficion balearica y los recogepelotas igual.Se ven los colores en toda la prensa Balear

user Futbolero | Hace más de 6 años

Vallori es un matao, si es un paquete.Ni caso.

user Pedro | Hace más de 6 años

Una vergonya, però també remarcable que els "recoge pelotas" del Mallorca haurien de rebre instruccions de quines són les seves funcions, que en cap cas poden ser perdre el respecte a l'afició o equip contrari. Com a mallorquinista sento vergonya i espero que es repeteixi en en el futur. Els crits de "a tercera" igual de penós..

user paridas | Hace más de 6 años

FUSTRAT, si tienes un poco de tiempo mira en YOU TUBE, salen videos de Vallori en Alemania con campos de 60.000 personas que coreaban su nombre, creo que no tienes sentido del ridiculo, en campos mas grandes que Son Moix, Vallori entre Alemania y Suiza ha jugado muchos años seguidos, el fustrat ets tu fenómeno.

user Antoni | Hace más de 6 años

I ningú diu res del gest del jugador del Mallorca a la afició baleárica?? I ningú diu res dels nins recogepelotas que no es cansaven de fer-nos "peinetas" durant la majoria del partit? Fins i tot els guàrdies de seguretat se'ls varen haver de du i recriminar la seva actitut!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A veure si els mitjans ho deim tot i no només una part!!!