user Jutipiris | Hace más de 6 años

@Als Balearicos, en general: Si m'has llegit els comentaris, veurás que mai no m'en he rigut del Baleares ni dels seus aficionats; es més, voldría que les coses li (vos ) anessin molt millor. Pot ser no me fa gràcia qualque balearico, però com a persona, no perque sia d'aquest equip.Tenc amics balearicos i, fins i tot, merengons, mira per on.

user @amunt atletic | Hace más de 6 años

I tu quin futbol veus, rei?. Mare meva quins desbarats. El mallorca té 50 punts, 28 més que voltros, i serà qüestió de sort. Fes-t'ho mirar.

user Balearico | Hace más de 6 años

Ay jutipiris¡ el año pasado no se os veía el humor por ningún lado... Y en cualquier caso para sacar pecho os podéis ir a las noticias de vuestro equipo... Digo yo vamos...

user amunt atletic | Hace más de 6 años

A Jutipiris. Per una banda: humor en tenc i molt. Tu segueixes el bàsquet? El Madrid va primer fa moltes jornades i guanya tots els partits però en acabar la lliga regular es juga un playoff entre el 6-8 primers i si el Madrid perd l’eliminen. Supós que això ho entens o no? Es pot riure de les desgràcies dels altres sense haver guanyat res? Doncs jo no m’enriuria molt, no sigui cosa… que al final les llàgrimes no siguin de ràbia i pena. Per un altre banda: 1er gol del Mallorca falta de Adbon, segon gol del Mallorca sort, xamba de que el vent fica el balón a la portería. Simplement quan vos ajuden o teniu sort guanyau, quan no se donen cap dels dos elements ni ficau gol. Coses rares veritat? El partit contra el Baleares el va perdre el propi Baleares sortint dormit a la 2º part i deixant fer el que volien al Mallorca sino no haguessiu guanyat.

user Jutipiris | Hace más de 6 años

@amunt atletic: Es veritat que fer 1er no garantitza pujar a 2ªA, pero es el millor camí. I es normal que treguem pit i tot el que faci falta, perque aixó i axí es el futbol. ¿Qué vols, que esperem al final del darrer partit del campionat per aplaudir o pitar, per mostrar l'entusiasme o la decepció, i mentrestant, resem el Rosari? Venga, home, un poc més de bon humor a la vida, que sempre es bò.

user amunt atletic | Hace más de 6 años

A tots els barralets. Guanyar fa riure, però pensau be que fer 1º no vos garantitza res de pujar a 2ºA. Se poden guanyar tots els partits i si el darrer es perd ADIOS A 2ºA. Convendría no treure tant de pit no sigui cosa que després......." Hasta el rabo todo es toro"

user rolex | Hace más de 6 años

@ Baleares al poder ni en toda la istoria del baleares ni en los proximos 100 años dudo mucho que el baleares este en 1º division o gane una super copa de españa al fc barcelona o una copa del rey

user Sirco Balear | Hace más de 6 años

I com van les obres de la via de cintura?, duen bon ritme?.

user A tercera | Hace más de 6 años

Anau de cap a Tercera. Sumareu un total de 34 en acabar la lliga. Aquí ho deix. I tota la culpa serà de les dimensions de Son Mal Parit.

user Res de res | Hace más de 6 años

@balearico, la bilis me puede..., puede que no hayas leido bien, pero yo,como tantos mallorquinistas os teniamos cierta simpatia y respeto, vuestros comentarios y actitud son los que no han llevado a darnos cuenta del odio irracional que nos teneis a nosotros y nuestro equipo, por otra parte lo que le pase a vuestro equipo ni me va ni me viene, la verdad no me importa lo mas minimo