user Federico el locutor CANIJO | Hace más de 13 años

Melia pon los pies en el suelo que las personas que votan,solo escucha UNIO MANGONEO todos escampan como cuando LLUEVE y no llevas PARAGUAS.

user Marta | Hace más de 13 años

La veritat, no només a UM hi ha hagut gent que no ho ha fet bé, al PP n'hi ha un bon grapat i al PSOE? UM ha fet la seva feina i hi ha gent que hi creu, no criticar tant... i mirar el que teniu dins ca vostra!

user Tirant lo Blanc ben enfora | Hace más de 13 años

Maria, apart de no saber escriu ni en castellà, no ets més curta perque no t'esforces. Tu i tots els blowjobistes d'UM esteu més acabats que'n Machín. I encara hi ha bàmbols com en Biel Vidal de Santanyí que dissabte fan unes matances all inclusive per celebrar el funeral. A més de pena, feis rialles.

user maria | Hace más de 13 años

Jordi, lo que dudo es que Font tenga ningún tipo de credibilidad. Si nadie va con él de los que lo conocen, crees que los de UM apostarán por humo?. Senzillamente creo que la batalla voleverá a ser con los de siempre y Font, Ginar y compañía cada día que pase más en evidencia van a quedar. Nacidos para robar votos a UM?. Ya hemos conocido historias de este tipo.

user Jordi | Hace más de 13 años

Le ha salido mal la jugarreta, éste se pensaba que Font le iba a traer medio PP y lo único que va a conseguir es que le quite votos. Menudo par de pájaros!!!

user zorro | Hace más de 13 años

Se te van acabando las opciones Pep vete a casa y que felicidad el día que desaparezcais. Habeis hecho demasiado daño a tantos ignorantes que depositamos nuestra confianza en vosotros, ladrones.

user jordi | Hace más de 13 años

No Pepet no fa el ridícul, el ridícul la fent un tal Jaume Font, amic íntim den Delgado, emprenyat perquè no li han deixat tocar cuixa de poder i damunt ens vol fer creure no sé que de regionalisme versus nacionalisme...Espectacle made in Ginar-Miquel Segura. Lladren a nes quatre vents per veure si qualcú els contesta. Estau tot sols perquè no tenir res aportar més que negociar càrrecs, influències i contraprestacions per frenar a UM. Trist però cert no tenir projecte només figurera compulsiva i malaltissa.

user Espinagada de caguetes | Hace más de 13 años

Pepet, i ara no veus que fas es ridícul? A Sa Pobla segur que no vos ne llevarà cap de vot, perquè no n'hi tens cap. Aquella que fa tants d'anys que xupa de sa memellota deu estar ben contenta perquè si venia en Font passava una penada, jajajaja

user PASCUAL | Hace más de 13 años

UNIO MANGONEO miralo bien dudo que saques un diputado y se desintregrara como la MUNAR que dicen en COSTICH que ni sale de su domicilio y se a vuelto 10 años vieja en 2 meses.

user Guillem M. S. | Hace más de 13 años

Meliá, no facis més el ridícul. De veres creus que no vos afectarà. Estau ben acabats, el vostre futur és molt negre, i molt mal de digerir per la vostra clientel·la, però crec que és el millor que li pot passar a aquesta terra, que vos facin lluny de tota responsabilitat política. Això és el que us heu guanyat no només amb els casos de corrupció, que són molts i no de poca importància, sinó que també per les vostres males formes d'entendre i exerci la responsabilitat aquí on la teniu. Hi ha ajuntaments que no aguantarien una aditoria y municipis que ho pasen malament per la vostra culpa. Així que arruix d'una vegada.