user pilar | Hace más de 13 años

Ànim Llorenç, tu vals més que tots aquests ignorants que no saben respectar ni donar una oportunitat als joves d'avui en dia, que al cap i a la a fi som el futur. I a més, si no defensam nosaltres la nostra llengua, qui ho farà? No deixis mai de lluitar pel que vols. Saps que els teus estam al teu costat! Visca el Catatlà!

user ... | Hace más de 13 años

Aquest jove, nin o el que li volgueu dir, tenc es plaer de coneixer-lo personalment, i molt adamés. Xerrau i no sabeu de què, i estic segura que farà més feina que qualsevol polític. Però clar estodia filologia catalana i és del PP? I què? Tothom fa el que vol, i segur que té molts més estudis que el que el tractau de friki, només basta veure el vostre argument. Corrupte? Fa un mes que és a l'ajuntament i clar tots ens quedam amb la imatge del típic "pepero polític", crec que per opinar això hauria d'estar al càrreg del vostre ajuntament. Deixau-lo. és un exmeple a seguir, pricipalmet perq ha milers de joves que amb 18 anys no tenen ni futur, i perquè ell ès criticat? per fer-se càrreg d'un ajuntament i anar a la Universitat? No hi ha qui us entengui! Que més voldrieu tenir un fill, amic o conegut així i desitj que les noves generacions que venguin tenguin un gran futur com tendrà en Llorenç. ÀNIM, ELS QUE ET CONEIXEM ESTEIM SEGURS DEL QUE HAS FET, FAS I FARÀS UNA GRAN FEINA. UNA ABRAÇADA!

user Ton. Ton | Hace más de 13 años

Que pera con este joven, por tener 18 años, el trío que nos gobernó con el pacto Antich, Armengol y Calvo tenían o tienen muchos mas de 18, y los resultados están a la vista, mayores en edad pero cortos en gestión. Están ahora donde se merecen

user Español | Hace más de 13 años

Las cosas claras y como son aunque algunos siempre siguiendo las directrices de sus amos y dónde ayer decían "digo, hoy dicen diego". ¡Molt bé, Llorenç!. Dí que sí. Como muy bien dices lo que se habla en Baleares es un dialecto del Catalán y se escribe el "estándar", les guste o no a los simpatizantes anti-catalanistas de tú partido.

user 22maayo | Hace más de 13 años

Ja..ja..je..je..ji..ji..jo..jo..ju..ju..me los estoy pasando pipa de ver cuanta gente esta cabreada de ver que han perdido las elecciones...ja ja ja ja ja.ja.. y ahora contra Llorenç que sera un buen regidor adelante amigo .

user Andres Montes | Hace más de 13 años

El electricista daimiel! enchufemix!

user tomeuet | Hace más de 13 años

Para Marta: Zapatero es progre y mira como nos va.

user pelaManacori | Hace más de 13 años

Mu tierno... Tendría que haber estado una temporada en la mili y después en una acampada reivindicativa de los indignados... Federico Jimenz LoSantos lo definiría como una víctima de la LOGSE, LOE o del sistema educativo.

user xisco | Hace más de 13 años

Suscribeixo i comparteixo tot el que diu Xavier Alaro. En Jaume P. i tots els ignorants incults del "sirculo balear" & cia els hi dic allo com vadir aquell president de nom Cañellas: barco de rejilla

user xisco | Hace más de 13 años

Suscribeixo i comparteixo tot el que diu Xavier Alaro. En Jaume P. i tots els ignorants incults del "sirculo balear" & cia els hi dic allo com vadir aquell president de nom Cañellas: barco de rejilla