user Joan | Hace más de 13 años

En Joan Juan no hauria de cercar fórmules per governar amb tres regidors, el que hauria de fer (si tengués una mica de dignitat política) es dimitir inmediatament i convocar un nou ple per triar un altre batle, sense que CpC presenti cap candidat.

user ses salines | Hace más de 13 años

¡AY!JUANETveldria mes que deixacis tot aixo i tornasis a ses tevas clase de "gimnasi" alla fas lo que vols, no tens mal de cap, seus devall es garrover, te pases una gran vida i a final de mes cobres, ¿ perque cercarte tans de problemes?

user El secreto mejor guardado | Hace más de 13 años

Este comentario es para Marta Orell, el viernes el señor "PEIXET" no se reunió con Juan Joan, pero si que le hizo una visita y no fue precisamente de cortesía, lamentablemente se limito a insultarlo y a perder los papeles.

user DAFO | Hace más de 13 años

Estaria bé fer-ne un musical o un "Can Bum" versió Campos a s'Escènic. L'exit estaria assegurat i duria fins i tot gent de fora de Campos. Hem d'aprofitar per convertir les debiltats en oportunitats!

user un espectacle patètic | Hace más de 13 años

Si és veritat que en Font se'n va anar tan emprenyat... serà veritat que sa Lliga ha sortit per llevar UM o CxI del mapa polític? Serà veritat que sa Lliga l'ha feta en Bauzà? Tindrà en Jaume Font un càrrec al nou govern o consell? Per que s'ha llevat el comentari de PIRIS???!!! Estic quadrant coses i apostaria a que no m'equivoc...

user zoon politikon | Hace más de 13 años

NO HEM D'OBLIDAR QUE TOT AQUEST TRULL L'HA PROVOCAT DIRECTAMENT +ACCIO PER LA SEVA INSEGURETAT FINS AL FINAL. PERQUE NINGU PARLA DEL PAPER DE FONT I LA LLIGA DARRERA TOT AIXÒ. HAVIA CONVENÇUT A GINARD PER PACTAR AMB EL PP I ELS REGIDORS DE +ACCIÓ A DARRERA HORA VAN VEURE QUE ES QUEDAVEN SENSE RES I VAN FER RECTIFICAR AL SEU CAP DE LLISTA? PERQUE SE'N VA ANAR TAN EMPRENYAT DE CAMPOS EN FONT QUAN VA VEURE QUE +ACCIO NO PERMITIA COMANDAR AL PP? HA ESTAT +ACCIO UNA SIMPLE MONEDA DE CANVI PER FONT I LA LLIGA ACONSEGUIR UNA BATLIA A UN ALTRE POBLE?

user panxarotja. | Hace más de 13 años

Com més hi pens menys em quadra l'actitut d'en Guillem Vidal. La seva actitut no fou lògica. Aquí hay gato encerrado, y al gato le gusta el...PEIXET! juassssssssss!!!!!

user jan'hiha | Hace más de 13 años

En Vidal ja ha renunciat?

user Garrigona | Hace más de 13 años

Espectacle, que jo recordi els que dissabte van oferir un "espectacle" bramant i insultant a en Joan Juaneren tots del PP. De fet, la sala de plens n'estava completament farcida de peparros.

user Un espectacle patètic | Hace más de 13 años

A PIRIS, com ho puc fer per votar les dues coses? Mira que en "Pallisseta" em cau be, i és la meva 1ª opció, a diferència de la Mafia Campanera, encapçalada per un dels majors de Mallorca (només el salva que és jove), m'imagin que només cerquen el seu benestar personal. Pel que fa a CPC em pareixen com els del PSM i l'esquerra: inutils per la gestió. Però tot això junt, no lleva que l'espectacle que ha donat + acció-Lliga Regionalista hagi esta dolent per Campos. si el que vol es poble són un mafiosos o uns inutils, deixau que es pèguin la bufetada ells tots sols, però no utilitzis un "crull" del sistema democràtic per colar-te "reventar" el mateix sistema.