user aspire | Hace más de 12 años

Aquests premis ens seguiran costant 27.000€, 1800€ per cada un dels quinze jurats (ara mateix, indignats)que han de llegir, no més de 15 o 20 obres. Dic jo que, si estimen tant la llengua catalana, haurien de passar gust de llegir-les i, per tant, no haurien de cobrar res. En qualsevol cas, la broma no costava (encara haurà costat enguany) setanta mil euros, sino cent mil (exsempts d'IRPF, per cert)

user jose | Hace más de 12 años

pues yo prefiero que esos 70000 euros se destinen a pagar lo que se debe a las residencias de ancianos, que mi mujer lleva 2 meses sin cobrar. Que ya está bien de vivir de premios, subvenciones y chorradas, que yo me levanto a las 5 para trabajar todos los dias y no salgo en la tele protestando.

user tots iguals | Hace más de 12 años

Desitx i esper, que el premis .als escritors en llengua castellana, tampoc,rèbin cap dobler mèu..

user baby | Hace más de 12 años

Als detractors d`una llengua tan importat com el castella..(catala-mallorqui)les vull dir..que ,la sèva (castella) els que hem estudiat un poc, afortunadament la sabem tots, i si no vòlen( o son incapaços intelectualment d` aprender la nostra, que no venguin per aqui..España es molt gran, gràcies per no venir, us esterem eternament agraits.

user ALS DICTADORS | Hace más de 12 años

Jo pens, parl en la mèva llengua, sempre els mèsus llibres naturalment son amb la mèva llengua..¿a quí molest?,perque tanta ràbia a una llengua que es com la vostra..¿faig un delite per pensar,parlar i llitgir en la MEVA LLENGUA?..¿HE ROBAT RES A NINGÚ?....??????

user jbm | Hace más de 12 años

A Catalufos no, efectivament, polacos és lo que mos deien a sa mili a n'es qui xerràvem en mallorquí, sembla que també ho deien a altres bandes a n'es qui xerraven en barceloní, es veu que es qui mos insultaven per xerrar en mallorquí a mallorca trobaven que xerravem lo mateix que xerraven es de barcelona. S'unica llengua imposada a mallorca per sa força de ses armes primer i per sa constitució colonialista actual més tard és es castellà, ue coloquialment es malorquins coneixem com a foraster

user Tothom igual | Hace más de 12 años

Bé, idò que llevin la dotació a tots els premis castellans que paguen amb els imposts que pagam aquí. O tots moros o tots cristians.

user Collonut | Hace más de 12 años

Peseteros !!!! EL premio les importa una mierda, solo los euritos . . . . , la solución es muy sencilla: A TRABAJAR ! ! ! ! No recuerdo que haya premios económicos, para trabajadores, autónomos, empresarios. . . ¿por qué a vosotros si?? Si el libro vale, pues a vender mucho y si no vale, a la mierda.

user Com diuen en bon català, La pela es la pela... | Hace más de 12 años

¡Qué mérito tuvo Van Gogh, que pintaba por amor al arte! Y su obra pasó a la Historia, no como la de muchos galardonados bien pagados.

user EL ZORRO | Hace más de 12 años

CATALUFOS que gracia me das en los años 55 cuando vinisteis a MALLORCA a buscar trabajo vinisteis con la barriga vacia y los BOLSILLOS agujereados asi que no DESPRECIES a quien te rrecibio.