user . | Hace más de 12 años

provocatore ha salido ....

user provocatore sociale altero | Hace más de 12 años

Conxa: el meu llibre VERD manuscrit "Crónicas mallorquinas de los amores pasajeros" és un document d'hemeroteca del que se deia en castellà LA DÉCADA PRODIGIOSA (1963-1973) novel-lada.Ara bé sense voler he inclòs succeïts d'anys posteriors com quand una separada va a anar a Ultima Hora, amb el seu germà, a insertar l'esquela mortuoria del seu ex home, que va sortir publicada.Només aquesta història ja donaria per un llibre perque el final es conegut a Palma...aquesta mateixa dona va acabant essent l'amant del seu ex home casat amb una altra senyora un poc major, però rica.El me va contar la meva advocada que em va separar (menys l'esquela que vaig viure d'aprop)i que ella també va acabar como jo, separada, i em va escurar ses butxaques. Em va ensenyar que en bon mallorquí quand un missèr telefona a l'altre part, per una separació, es demanen TÉ ORELLES ES TEU CLIENT...M'agradaria llegir el teu llibre.

user . | Hace más de 12 años

Minutos musicales.

user Conxa | Hace más de 12 años

Provocatore, jo també ja tenc publicat un llibre de la Palma que vaig conèixer.

user provocatore sociale altero | Hace más de 12 años

La majoria de gent desconeix que a Mallorca les dones tenen un secret per fer perdre la voluntat del seu home i que només puguin fer l'amor amb elles o ella.A una película de Fernando Fernán Gómez,ambientada al temps de la Republica, on les jovenetes vestides de soldat fan l'amor amb les seves parelles disfrasades de femelles i amb els morros pintats, surt el mateix cas que es dóna a Mallorca.Quand vegis un home dominat per la seva dona ja sabràs de que parl. Jo sé el secret.

user Inconforme | Hace más de 12 años

Provocatore, ahora sí me has hecho reír. Bueno, adiós que voy a ver si el juez Castro está montando en bicicleta para apludirlo

user provocatore sociale altero | Hace más de 12 años

Mai us ha contat Provocatore que el criden per telèfon per donar consells i remeis. Em fan consultes de sexe, de problemes sentimentals, de negocis foradats i altres. És una de les meves habilitats desconegudes pel gran públic i aviso a les dones fadrines i casades que facin amagar el telèfon mòvil, al seu home o amant, perque ciculen i he vist ja massa dones, fent sexe, a la intimitat. A no ser que siguin exhibicionistes o fetitxistes, que també n'hi ha, casades o en parella, amb el consentiment del seu home.

user Inconforme | Hace más de 12 años

Quiero ser acomplejado o socialista para que me llenen de votos positivos

user provocatore sociale altero | Hace más de 12 años

MARIA:te vull recordar que no hi ha vint trenta quaranta o més anys lleigs o llejos. Es tracta de viure recordant que de fil prim és teixida la nostra vida i qui molt vol ben viure, de molt s'ha de riure.I recorda que qui no la corre de jove, la corre de vell. Amunt ànima forta, Maria, estimem les nostres arrels i la vida senzilla i quotidiana té sempre els seus encants.El diable, quand es vell com Provocatore, sap més per experiència que per consell...i recorda sempre aire, sol,aigua pura, all i llimona,poca feina al metge dóna.

user do-re-mi | Hace más de 12 años

perdonàu, som nòu per aquí, i només em faltava,que en provocatore escrigui perfectament amb catala-mallorqui(per no fer enfadá a algú)..ara si, ara em trec el capell,au idó, no estudieu la nostra llengua, i així no faréu sombra mai a provocatore..