user REPORTER | Hace más de 12 años

Ai ,ai ,ai ,.Senyor Batle Paco , o perdo Montserrat ja esta be de tonterias i mentides la empresa fita es va crea per recuperar el iva no per aver de pagar i la gestio hastat voste i el seu equip de govern que l'he volen lleva per el simple fet de poder fer i desfer i entrari els simpatisans del seu partit el PP a dedo com es diu amb bon forester , i el tanto que pòr no amb tenim n`hi mica . Molts d'anys i bones festes Senyor Batle Paco , Montserrat ....

user uno | Hace más de 12 años

Que PAGUEN CON SUS CORESPONDIENTES INTERESES ... como cualquier otra empresa o ciudadano, ademas de la correspondiente sancion POR DEFRAUDARNOS A TODOS LOS CIUDADANOS.

user batló | Hace más de 12 años

PACO, PACO, PACO QUE ES MI PACO PACO PACO PA!

user un contribuyente | Hace más de 12 años

CUANDO HABLAN QUE SE LO RECLAMA HACIENDA ... QUIERE DECIR QUE SE LO RECLAMOS TODOS LOS CIUDADANOS ... que año tras año pagamos en junio.

user tontolaba | Hace más de 12 años

Fita va ser creada expressament per "rescabalar l'iva", el que no sabia el qui ho va dissenyar és que això no es pot fer i ara Hisenda reclama que que s'ha deduït "irregularment" l'empresa FITA.

user biel | Hace más de 12 años

segun tengo entendido , estos 6 messes dan por : pintar las fachadas de la escuela , la de un rejidor , robar la bandera del ayuntamiento , un cuadro y a cada paso encontrarsa facturas impagadas .

user Matas | Hace más de 12 años

Vaja, vaja... Aquest 6 mesos de govern del PP comencen a donar per molt. No són capaços de trobar cap trama de corrupció i es dediquen a mirar per on enganxar el govern anterior. Pot ser no poden superar el complexe de no saber governar sense doblers. Agafau hemeroteca i mirau totes les acusacions que ha anat fent aquest batle als governs anteriors i quantes han estat de veritat. A més, des de quan correspón als polítics fer la declaració de l'IVA dels Ajuntaments? . Haurem de seguir amb molta atenció l'evolució d'aquesta informació.

user ¿m`entens? | Hace más de 12 años

Els treballadors(com sempra)pagarém les imbecialitats dels que comanden.

user Joan Mas | Hace más de 12 años

Quan Antoni Alorda, portaveu del PSM al Parlament, era secretari accidental de Maria de la Salut i titular de Vilafranca, ja va passar una cosa parescuda que va costar 32.000.000 Pts. al poble. Si els progres es llegissin les lleis que es passen pels collons els pobles no passarian per aquests tràngols.

user vs | Hace más de 12 años

Tothom pot cometre un error, emperò una xifra de 100.000 euros mereix, està clar, una sanció del responsable, emperò no dels 25 empleats de l'empressa.