user Joana | Hace más de 12 años

No se perquè s'ha de sotmetre a consulta. No va guanyar es PP? idò endavant ses atxes amb es seu programa...a Balears volem bons mestres, bons metges, bons jutges , independentment de lo que xerrin i sobretot es català no es sa nostra llengo que es es baléà.

user REZ-COWBOY | Hace más de 12 años

Esto que es un grupo de Boys Scouts que han venido de excursion a Palma?JAJAJA DESGRACIATS

user Només als que pensen com jo | Hace más de 12 años

Estimats amics: Fíns demà. P.D. Ara començaràn a posar vots negatius, ja, ja, ja, ja,ja, ja!

user Poncelles i capolls | Hace más de 12 años

I els del Sírculo s´han tirat pintura per damunt ells mateixos i damunt un Bonjesuset per que els partidaris del Català paresquin a més d´uns vàndals, una secta satànica.

user Capolls i poncelles ! | Hace más de 12 años

Aquest engendre que s´ahn tret ara de sa mànega que es diu Baleá, només és un invent per erradicar el Català, però només funciona amb sa gent sense cultura. Una vwegada vaig anar a Andorra amb un grup organitzat i hi havia una senyora que volia posar una denuncia al conserge de l´hotel per que no li parlava en Espanyol. No sabia que no estava a Espanya.

user Fíns dem¡a | Hace más de 12 años

Jo he emplaçat als que pensen com jo a la manifestació, no als espanyolistes, que és molt possible que venguin a pegar-nos.

user No se enteran... | Hace más de 12 años

Los que no se han enterado son los votantes del PP que no saben que su partido fué el impulsor de la Ley de Normalización Lingüística en la que se repite hasta la saciedad que lo que se habla en Baleares es el CA-TA-LÁN no el mallorquín ni el Balear ni el murciano ni el andalús, ... CA-TA-LÁN. Lo dice el PP.

user l'amo a Fel | Hace más de 12 años

Rafa em podries explicar on és el problema?A veure si ho entenc.Tú ets andalus i,com que trobes que la gramàtica és castellana i dels castellans,algunes males llengues(catalanes) t'han dit que son imperialistes talibans i fanàtics,vols canviar la gramàtica per una d'andalusa.....aném bé per aquí o no.

user Fíns demà | Hace más de 12 años

Demà, tots els que pensam que el requisit del Català no s´ha d´anul.lar, hauríem d´anar a sa manifestació. Jo no hi anava mai , però enguany hi aniré per fer costat a la Nostra LLengua.

user Rafa a l´amo | Hace más de 12 años

He vivido en Barcelona 2 años cursando mis estudios,con eso lo digo todo.Lo primero que te dicen"Ostie donam una esnsaimada,Que los editores sean los mismos que DBalears no es problema mio.