user Un foraster amb passaport | Hace más de 12 años

El rellotge vermell es llegeig en tot el món i fins i tot traduït a altres llengües. Votau, votau que ens veuen. La veritat cou. I no tenen més arguments.

user Aina | Hace más de 12 años

Ah, i no sé ben bé de què n'estau tan orgullosos d'Espanya. Espanya fa vergonya a sa resta d'Europa, però segurament si no heu sortit d'aquí això no ho sabeu. És un país de corruptes, de pobres (perquè ara ja ho som tots), de Sálvame, de maltractament animal, de menyspreu a sa cultura i a sa intel·ligència, de destrucció de sa natura i d'es recursos (de tot tipus). Aquí només hi tenen cabuda es enxufats, es lladres, es polítics incompetents, es manipuladors mediàtics i es manipulats, i na Belén Esteban. Si sortiu d'es país vos donareu compte que no hi ha gent més incivilitzada que sa que aquí habita.

user Aina | Hace más de 12 años

Ara resulta que hi ha "lenguas normales", "lenguas anormales" i "lenguas mallorquinas" (que deuen ser diferents de la llengua catalana). I d'aquests que prefereixen promoure s'alemany i s'anglès abans que es català, ja ni en parlem! Sou tan incults que voltros totsols vos contradeis. A ca meva això se diu: "ETS MÉS BENEIT QUE EN PEP MERDA". Voleu que vos ho expliqui, "en español"? Vaja una guarda...!

user Un foraster amb passaport | Hace más de 12 años

Llengua, mitjà per transmetre cultura, en aquest cas la CATALANA. La dels quatre punts cardinals on la nostra llengua és el còdi de pensament, tenir seny. No crec que cap d'aquests del Circulo Baléà,poguin arribar a ésser un BEAT, com el nostre R LLULL. Amén. Després de veure el seny de molts que es diuen Mallorquins PENTAVOCÀLICS (d'escritura pentavocalica) o analfabets funcionals, vaig decidir ensenyar a pregar als meus fills en SANSCRIT, pareix ser que la nostra vocalitzció octavocàlica i la diversitat sonora ens acosta a la PAU.

user Un foraster amb passaport | Hace más de 12 años

La Senyera quatribarrada que s'estén des de Sdud de Fraça, Adorra fins a terres de València CA,d'Aragó a les Balears; a cada un dels pobles, No es símbol de cap tipus d'administració pública, ni organisme, no significa organització. SIGNIFICA o és el SÍMBOL de la LLENGUA (dit llengo) comuna a tots i en tota la seva expressió: Entesa, parlada, escrita i llegida. La SENYERA ESTELADA el símbol de la independència de la llengua respecte de les damés llengües amb les quals conviu.

user angel | Hace más de 12 años

Lo que nunca pasa en ninguna otra comunidad que tenga su lengua pasa aqui.Donde estan los mallorquines?Porque en las islas baleares,se tiene que defender el catalan,o resulta que un catalan,y,un mallorquin son iguales,no tiene mallorca su propias trdiciones,su propia cultura su propia...El catalan que lo defienda los catalanes en cataluña,no los mallorquines en mallorca,que parece que somos parte de cataluña,somos mallorquines,como uno de galicia es gallego,uno del pais vasco,es vasco y un estremeño pertenece a estremadura.Defender vuestra identidad,vuestras raices,que no son pocas,y dejar un poco ya tanto catalan,catalan.Esto son las islas baleares le pesen,a quien le pese.Mas de un millon y medio de personas tiene a todos sus miembros en el paro,no es un problema?

user sage | Hace más de 12 años

...si entre ellos no se entienden... Spanisch ist unterscheiden und schwieirg.

user MI PATRIA | Hace más de 12 años

Una cosa no emtiendo:::Si buscas trabajo en Mallorca-en todas las agencias de empleo te exigen ALEMAN-después ingles-----ruso-etc-No te dan trabajo porque de alemán muy pocos saben,ingles si porque es mas internacional,si no sabes alemán no te admiten ni de coña y como no hay personal capacitado dan trabajo a alemanes (nativos)que a su vez no hablan en castellano ni mucho menos el (mallorquin)-DAROS UN VUELTA POR ARTA CAPDEPERA CALA MILLOR CALVIA ETC)Estamos discutiendo tonterías-En los mundiales de fútbol me encontré con Catalanes/mallorquines/vascos/gallegos etc. todos con la bandera española y el toro con sus huevos; todos unidos España España,todos los españoles en el extranjero solo te hablan de :!!!volver a mi tierra(España) y tomarme un buen vino y una paella todos con una lagrimilla de añoranza en los ojos Y AQUÍ DISCUTIMOS TONTERÍAS-EL PAIS SE VA AL GARETE-POLITICOS CORRUPTOS REY LADRON E INMIGRANTE-YERNOS VICIOSOS-INFANTAS AGRESIVAS-vamos señores un poco mas de sentido común-EN REALIDAD NO QUIEREN QUE ESTEMOS UNIDOS TODO ESTO ES UNA COMEDIA PARA QUE NO NOS PONGAMOS EN CONTRA DE ELLOS-viva mi patria ESPAÑA-

user pregunto | Hace más de 12 años

Teneis un par SI o NO (??)

user Llorenç | Hace más de 12 años

Hay que expulsar esta lengua forastera de nuestras islas y volver a "sa nostra llengo" y al nivel de castellano que teníamos antes de la época perro-flauta.