user Pep López | Hace más de 13 años

Se mereixen això i més! Aquests ens estan destrossant el oble i desprestigiant davant tot Mallorca. Quan dic que soc d'Inca se'n riuen de jo... Ja es hora de que algú els hi posi les piles, esperem que ara es destapi tota la corrupcio que hi ha dins aquest ajuntament...

user toni | Hace más de 14 años

Aquest jovenet ha passat de pressumpta victima, a cobrirse de merda ell tot solet..i lo mes fort es que la resta de la gent, diaris, politics locals, etc li donassin ressò i suport, fins i tot volien condemnar el fet en el parlament, quin oll de gent!

user CULBATUT | Hace más de 14 años

Amic Paucasesnova: Boca tencada…. No i entren moscas…

user PAC | Hace más de 14 años

Jo crec Pau Casesnoves que tu pixes fora de test per intentar justificar lo injustificable. Es tan facil de que si jo vaig a un PAC vull que m´atenguin de lo que me preocupa amb tot es meu dret del mòn. Si es fisioterapeuta alega motius politics per no atendre a cualcú, l´han de treure de sa feina per beneit i pardal soleat perque de dretes, esquerres o apolitic RES te que veure una cosa amb altre. I tu cercant tres cames a un moix perque de sa mateixa calanya que s´altre. Feis es ridicul constantment diguent pardalades que lo unic que fan es demostrar un odi visceral cap a persones que no tenen sa vostra visió del mòn, gracis a Dèu!

user CULBATUT | Hace más de 14 años

NO TROBAU QUE JA NI A PROU...?????

user Pau Casesnoves | Hace más de 14 años

Per quin motiu en Felip anà al PAC companyat d'una infermera que es la dona d'un ex-rgidor del PP? Jo quan em donen hora no necessit que ningú m'acompanyi. Es volia colar? Idò no, com els altres, ja n'hi ha prou que alguns vulguin vlaer-se del seu carrec polític per passar per damunt els altres. Tal volta el massagista hauria estat més afortunat s'hi enlloc de dir-li el que molts pensam, l'ahguera denunciat a ell i a qui l'acompanyava. El resultat tal volta hauria estat més contundent. A més per què ningu demana al fisio que va passar? per uqè la seva versió no surt també al diari? seria interessant poder calibrar les dues versions. Per cert, diuen que és de Selva, del mateix poble on el regidor te el Restaurant, no deu ser que ja n'està fins als nassos d'una certa manera d'actuar prepotent?

user Uno del Rafal | Hace más de 14 años

Estimado A.G.: Es cierto aquello que algunos pasan por la universidad, pero la universidad no pasa por ellos.

user jo | Hace más de 14 años

Com pot tenir tanta barra un regidor d'intentar colar-se i després a damunt queixar-se perque li diuen que no s'aten per la condició de regidor, sinó per el fet de prescripció medica adjuntada a una cita previa?

user tolo | Hace más de 14 años

És a dir s'intenta colar sense cita previa davant els pacients, i després encarà s'ofen perque el metge el treu defora? Penso que un regidor hauria de donar exemple i ser el primer en complir els protocols, i a damunt s'enfada perque el metge li recordà que no es pot botar el protocol... Jo també li hagues almenys poca vergonya a aquest regidor. Aquests del PP saben fer molt bé victimisme. Exemple: Matas ens roba, després troba que el jutge no el tracte com ens mereix...

user Dark Vaider | Hace más de 14 años

Tanta corrupción conlleva estas reacciones sociales, absurdas, pero comprensibles. Esto demuestra el hastío de la sociedad hacia esta lacra social actual que son los políticos.Y fijaros, el tal Felipe, encima, riendo, con su camisa cursi y haciendo publicidad de su negocio. Para no ir a ese local.