user Bernat Coll | Hace más de 11 años

Quina gente mes inculta, axó que es Catalunya?, a que venen aquestes banderes foraneas, ben igual que sa llengo, noltros xerram balea(mallorquí,menorquí,eivissenc i pagés de Formentera.)I no aquest catalá que mos volen imposá. http://www.youtube.com/watch?v=OrggjNziXqc

user costelladevadella | Hace más de 12 años

He trobat un troç de paper de water on diu que en Toni es me viu que una centella. Idò! Estava escrit per en Catalufo Romanics de Curtor

user ENT | Hace más de 12 años

FUERA DE BALEARES FACHO-CATALANISTAS CON SU PROPAGANDA FANATICA. EN BALEARES UTILIZAMOS LA LENGUA QUE NOS DA LA GANA. JAMAS LOGRARAIS VUESTRO SUEÑO IMPERIALISTA DE "PAISOS CATALANS". SOIS UNOS FASCISTAS QUE VENEIS A CRITICAR A BAUZA, QUIEN DA EL DERECHO DE ELEGIR, PERO EN CATALUÑA NEGAIS EL DERECHO A LOS NIÑOS DE LENGUA CASTELLANA DE APRENDER EN SU LENGUA MATERNA. CATALANISTES DISFRESSATS DE MALLORQUINISTES, A LA M! ¡MOLT BE BAUZA...MOLT BE SR BOSCH!!

user Toni | Hace más de 12 años

Mirau, un altre doi d'en costellavadella i cia: "Al congrés de Sidney de fil.lòlegs alternatius sense títol de l'any 1884 es va aprovar una resolució basada en els estudis del discursista i estudiós Antoni Germànic Fescallar segons la qual l'article salat i la paraula tassó són mallorquines per dret propi, com demostra el diccionari de costellavadella i margam de l'any 1889". Per favor, no atureu que quan m'avorresc feis que pixi de riure. Sou tan previsibles...

user vs | Hace más de 12 años

N'hi ha també senyeres catalanes penjades a Porto Bayo, abans Porto Cristo o Port de Manacor?

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Toniiiii En Jaume I de Aragò va arribar a Mallorca (escrit està que se entenia amb sos natius) Estic retgirat per aquest fet.Ara m'has desmontat totes ses tesis de segles i segles.Lhi va dir el divì si el Mallorca guanyarà sa champions cualque any??? Sa darrera, si pot negar algo o aportar algo que es filolegs no haguin trobar estiré encantat de donarte sa raó. Un petit exemple.- XVI Congreso Internacional de linguística i Filología Romaniques. Palma a 11 de abril de 1980. 800 filolegs de romanic de 33 paissos. 40 varen estar de acord a la normalitçacio del catala ,760 NO. Aquets psudocatalufos xerran en boca dels qui lhi pagan , i nhi a de tant curts que heu fan sense cobrar, en aquets his diuen delfines.

user Toni | Hace más de 12 años

Perquè pogueu veure com és de fàcil inventar-se la història com fan els quatre gonelles: "Als arxius secrets del Vaticà es conserva un document històric de gran valor. L'any 1973, l'investigador mallorquí Antoni Germànic Fescallar va poder-hi accedir i va descobrir que Jaume I confessava en una carta privada haver tengut un encontre seràfic per mitjà del qual l'autoritat divina li atorgà l'article salat i la paraula ca". Au, ja he dit un doi dels d'en costelladevadella i segur que encara trobaré més d'un que s'ho voldrà creure.

user jordi | Hace más de 12 años

de vez en cuando,solo de vez en cuando me averguenzo de haber nacido en mallorca,y estaq es una de esas veces. mi padre es catalan mi madre española mis hermanos y yo mallorquin,por suerte o desgracia hablo esos tres idiomas,y alguno mas.y que?????sres,hagan menos el capullo con las senyeres y el catalan y si quieren defensar ses arrels,pongan la bandera de mallorca y defiendan el idioma mallorquin. y si no dejen de dar la lata,se lo ruego.

user The Joker . | Hace más de 12 años

A Mallorca se xèrra en Mallorquí !!!

user Mallorquinet | Hace más de 12 años

Vamos a ver.... estas senyeras que estan en Manacor o en el Lago Martel de Porto-Cristo....??? esta tarde he pasado por Manacor y na de na...???