user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Que es pot esperar que digui un tipo que signa com "MaMajesté", si es que son quisi tots iguals els radicals españolistes i els gonelles, pateixen i molt de "delirium tremens"

user També de'n Pastor | Hace más de 12 años

El PP és un partit molt nombrós, que té moltes sensibilitats entre ewls seus militants. No en parlem dels seus votants. Ara bé, això no lleva que el tarannà de'n Pastor no sia avui un referent dins del centre dreta de les Illes Balears

user MaMajesté | Hace más de 12 años

Pastor es un traidor y deberia ser expulsado del P.P! Viva España, viva Mallorca, viva el Rey!

user warrantt | Hace más de 12 años

Que pasa Sr. Lucas. ¿Que hay manadas de catalanistas y no las hay de españolistas?. Por lo que veo aquí hay auténticas y grandes manadas de anti todo lo que no sea el rancio españolismo. Sacrificaros un poco y aprended lo que se habla en el lugar que os da de comer. Dicen que "es de ser bien nacido el ser agradecido" pero por lo que veo hay pocos...poquísimos.

user MesModalitats | Hace más de 12 años

Repetesc lo que diu costadevadella, ya basta de català empeltador de llengua, es meus fills no aturen d'amollar catalanades : "Vull poder escriure i xerrar com es meus padrins heu feien. Tan estrambòtic es? De ses 14 rondayes originals den Jordi des raco i des diccionari Alcover-Moll mateix tenc molta de feina fuietjantlo i es un inmens plaier i honor es poder lletjirlos. ¿Perque hem de perdre això? ¿Perque? "

user vs | Hace más de 12 años

Els d'ERC nos ho posan difícil a molts mallorquins, com es veu a les eleccions. Has de ser alhora tres coses i és mal de fer: "esquerrà", "republicà" i "catalanista". No se n'hauria de rebaixar el nivell de selectivitat?

user pau | Hace más de 12 años

CATALANISME = FANATISME FEIXISTA, ADOCTRINAMENT BRUTAL. FORAAAAA! Mallorquins, Valencians i Aragonesos units contra es catalanisme annexionista i feixista. “Tot es meu suport. Sa bandera tribarrada del Regne de Mallorca !! Cap Amunt Mallorca i Balears lliure de se imperial catalanisme ¡¡ Sempre Mallorquins / Balears .. ¡¡ a porgar fum tot es pancatalanisme !!

user pirata | Hace más de 12 años

dos cosas , que pinta esquerra republicana en Mallorca , y otra , quien co... , es el que vota a esta gente , de verdad , aveces pienso que el mundo esta lleno de ton... , ahora solo falta que hagan un partido con el nombre de Jaime I , el conquistador , me voy a dormir , que esta gente no tiene arreglo .

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Vull poder escriure i xerrar com es meus padrins heu feien. Tan estrambòtic es? De ses 14 rondayes originals den Jordi des raco i des diccionari Alcover-Moll mateix tenc molta de feina fuietjantlo i es un inmens plaier i honor es poder lletjirlos. ¿Perque hem de perdre això? ¿Perque?

user costelladevadella | Hace más de 12 años

estrambotiques?? Si trobes que algo de lo que he escrit no es real o es invenciò meva, te agrairia de tot cor que me rectificasis. No vaig en segones intencions,lo que sent es lo que escric.