user A n'en Xesc | Hace más de 12 años

Xesc, se veu que no hi eres. Vàren fer aixecar a un parell de predins, als nins que hi havia a l'espai de jocs i no deixaven passar ni a l'estanc, ni al bar sa plaça a ningú. De fet, al principi, tampoc deixaven possar ningú davant el juniors ni passar cap a l'esglèsia. I travessar la plaça ni parlar-ne.

user xesc | Hace más de 12 años

Bones tardes a tot-hom, jo si que som vilero hi he de dir que a nes meu veure no s'ha de fer tan gros, jo no crec que en bauza vengui a la vila amb tota sa comitiva de guardies civils que va venir s'altre dia, hi hauria renou amb sos dimonis, segur i a nen miquel que tampoc se pasi diguent que no deixaren passar a ningú per sa plaça que per altre part tampoc es que siguin ses avingudes de Palma si molestaren a cualcú va ser a nes que se manifestaven i cualque un dels moros que hi ha sempre pes bancs. saludos

user legal | Hace más de 12 años

jo pensava que la prosesó era religiosa, ara veig que axo ja ha tornat politica.

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Ido vegem "No violencia" es segons el meu criteri el que li ha dit, que ell controla el seu poble i per tant, si ha d'esser invadit per la GC, com ha pasat i que els seus conciutadas no puguin ni passar per la plaça, que no s'el convida i punt final, en no anar-hi ja s'acabat el problema, ara que aquest pijo-madrileta engominat es capaç de presentar-se amb tota la "guardia de corps" a un lloc on no està convidat, es així de burro, llevor pels "aplaudidores orejeros de los jefes peperos" la culpa serà de Santa Margalida no seva. Deu meu quins desastres que fa l'ignorància trufada amb el talibanisma espanyolista radical.

user jonhy | Hace más de 12 años

para,Santy si ta pica esta medida,pues te rascas,el ridiculo lo hace este individuo cada vez que va,a cada pueblo de Mallorca.quien paga todo este despliegue.

user NO VIOLENCIA | Hace más de 12 años

Segur que se gent de Santa Margalida ès de lo més pacífica, però es quatre desgraciats que van de poble en poble agredint sa comitiva des president (i d'això hi ha constància prèvia) no. Lo que no s'hauria de consentir mai ès que es president hagi de deixar de assistir a cap acte per cupa de uns violents, sa violència no pot guanyar MAI. Si jo fos es batle d'aquest poble me preocuparia de transmeter-li tranquilitat a n'en Bauzà, diguent-li que ho té tot controlat. O no es així?

user Tomeu Oliver | Hace más de 12 años

Sí senyor, batle. En Bauzá que se'n vagi per on ha vingut.

user un español mallorquí | Hace más de 12 años

Si el Alcalde va a MISA, NO CREO QUE EL Sr. BAUZÁ tenga ningun incoveniente en no participar, en Cá´n Picafort tampoco o si?

user ciutadellenca | Hace más de 12 años

¡Ben fet,senyor batle,olé i olé!A VAM SI EL DE CIUTADELLA DE MENORCA FA EL MATEIX PER SANT JOAN JA QUE L´ANY PASSAT VA CAURE MALAMENT QUE OKUPÀS ELL I TOTS ELS MALLORQUINS EL BALCÓ DE L´AJUNTAMENT DESPLAÇANT ELS REGIDORS DEL POBLE A LES NOSTRES FESTES,QUE NO SEVES,I SI AL DAMUNT HI HA AQUEST DESPLEGAMENT DE POLICÍA SERÀ UNA COSA INSUPORTABLE I MAI VISTA QUE FERÀ QUE L´ODIEM PER SEMPRE MÉS.XIQUI LI SOL LLEPAR EL CUL A BAUÇÀ,TANT DE BO QUE NO HO FACI PER SANT JOAN.

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Ni som vilero ni som del partit del Batle, emperó cal dir enhorabona, al manco un que te clar a qui representa, que es a tots els vileros