user kunta-kinte | Hace más de 11 años

en Rafa "vamos" tan nostre (???) representa exactament el que els espanyols esperen d´ell, el negret de les colònies que diu si "bwana" per tenir content el colonitzador, ja que en ells veu la grandesa (???) del "Imperio" mentre s´avergonyeix de les seves arrels i del seu poble. Si ha de dur la bandereta...durà la bandereta, si ha de ser "campechano" amb el "campechano jefe"...serà "campechano" i si un dia li diuen que ha de ballar una jota enmig de la pista...tranquils que la ballarà, que per qualque cosa es celebren més els seus triomfs a Madrid (Espanya) que a Manacor i qui paga comanda...Ai no!!!!! que els que varem pagar un parell de millions d´euros varem ser els negrets pobres de les Illes perque ell ens fes propaganda per poder omplir Magaluf i la Platja de Palma!!!!!. Gràcies Rafa, i sort amb la teva bandera...

user KH. | Hace más de 11 años

RAFAEL NADAL: GRAN EMBAJADOR DE LAS BALEARES Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES SIN COMPLEJOS ( NO SE ESTA MIRANDO TODO EL DIA EL OMBLIGO PARA VER DE DONDE PROCEDE, SI PROCEDE DE CATALUFOLANDIA O PROCEDE DE OTRO PLANETA ). NO RENUNCIA A SU GRAN TIERRA LAS BALEARES NI TAMPOCO AL RESTO DE ESPAÑA. PERSONAS COMO TU SON LAS Q NECESITA ESPAÑA Y NO PROCATALUFOS MIRANDOSE EL OMBLIGO CADA DIA. VIVA RAFAEL NADAL, VIVAN LAS BALEARES Y LOS MALLORQUINES, VIVA ESPAÑA.

user JS | Hace más de 11 años

JOAN I ALTRES, jo abans he dit que en Nadal és l'esportista espanyol que més es mereix dur la bandera. Però a les 3 Copes Davis i a altres tornetjos mai ha combinat la bandera espanyola amb la bandera de les Illes Balears com fan els futbolistes de la selecció en que veus banderes astturianes, canàries, catalanes, valencianes etc a més de l'espanyola. Trob que en Nadal li falta aquest detall. A l'estranger saben que és espanyol però res més. En canvi Mallorca i les Balears són conegudes arrel del món, per tant si fes més propaganda de Mallorca la gent de fora no tendria cap problema en ubicar el nostre territori, perquè com he dit abans les Balears són ben conegudes a diferència de la majoria de províncies que hi ha a la Península.

user Fins es gallet | Hace más de 11 años

Aquest es un renegat, no sé que fa a Mallorca, quin fastic de personatge...

user JS | Hace más de 11 años

MALLORQUÍ, també podries afegir VISCA MALLORCA! Que supòs que per dir això no et considereràs u mal espanyol? o sí?

user tanparantan | Hace más de 11 años

Elias: si lleigeixes alguna cosa et recoman qualsevol llibre d´Història i veuras com els "nazi-catalanistes" no existeixen, en canvi si que trobaras un regim nazi-feixista que va comandar el TEU pais, amb la TEVA bandera espanyola com a símbol i que encara rep cada any ajudes del TEU govern en forma de subvencions. Aixi que lo de "nazi-catalanistes" millor t´ho calles i ho apliques als teus i als seus successors que tan be ho estan fent per la causa de "la España eterna". Evolucionau per favor.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Desde los tiempos de José María Aznar los españoles ya no juran bandera. Un anacronismo superado. Hay una bandera azul con doce estrellas amarillas que es la europea.¿Te sientes europeo?

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Hay dos comunidades del Estado en donde la bandera española se pone por decreto.Y en Escocia no quieren ser ingleses y no lo son, como los catalanes y los vascos no quieren ser españoles.Lo son por decreto ley.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

En San Mamés, Anoeta o en el Camp Nou no desfilaría como portaestandarte de esta bandera.¿Por qué será?En España hay otras 17 banderas y cada uno elige la suya.

user MALLORQUI | Hace más de 11 años

si se nota que se quejan los catalanistas los que les jode que se sienta español VIVA ESPAÑA! Y VIVA RAFA NADAL!