user vs | Hace más de 11 años

Jo som inflexible pel que fa a l'ensenyament 100% en català quan s'adreça a infants de la nostra llengua materna. Tenc els meus dubtes pel que fa a infants d'altres llengües maternes, sota un punt de vista estrictament pedagògic.

user Miquel-Ciutat | Hace más de 11 años

Sentit comu i seny: 40% Catala, 40% Castella, y 20% Angles.Y si me apuras para mayor enriquecimiento cultural e intelectual: 30%, 30%, 20%, y 20% en otra lengua (Aleman, Frances......). Lo demas son talibanismos linguisticos por ambos lados: Unos por no respetar la identidad Balear, y otros por no ver mas alla de Perpinya

user Per Bosch | Hace más de 11 años

Ocupis de que es llibres de texte elegits per es centres estiguin editats en cada una de ses modalitats i deixí fer es castellà que no en té cap de perill d'extinguir-se

user Per Aura | Hace más de 11 años

T'equivoques, jo t'he votat negatiu i no som partidària des castellà, com tampoc ho som des model de català unitarista i excloient que se mos ha imposat. Si no defensam noltros ses modalitats qui ho ferà?. Pensar que tot va esser cupa de ses males arts d'un químic desfressat de filòleg anomenat Pompeu que va engegar de s'IEC as qui va fer tota sa feinada de recopilació per implentar una llengua centralista i sintètica.

user Aura | Hace más de 11 años

He d'entendre que qui me possa negatius es partidari unicament des castellá.De un castellá excluyent que no acepta altres riqueses culturals dins es territoris que poc a poc conqueriren, antes per guerres i ara mateix perque son mes molts.No podeu entendre que a "canostra" mos agradaria conservar sa nostra llengua? Sense estar en contra de sa majoritaria.Li feim mal a cualcú? Estic segur que si anau, per exemple a Africa, trobareu que sa cultura zulú es molt interesant i s'ha de protegir.I sa nostra, que estam mes aprop? No val lo mateix que sa zulú o sa vostra? O mos hem d'embetumar de negre? Que ha fet malament sa inmersio en catala? Es nins que l'han viscuda, no saben ses dues llengües? Pasara lo mateix si es nous nins ho aprenen tot en castellá i llavors no hi ha ni diaris ni tele en catalá? No, no sera igual.Aixo es respecte cultural? I ara vendra es que diu que en catalá no i que en tot cas, si fos balear...Aixo es lo que volia dir, que estam dividits i mos guanyan.Mos quedarem sense res.I es evident que es nins han de aprendre com mes llengues millor.Aixo no ho discutim.Pero no hem de canviar sa nostra llengua per altres.Sumar,sí.Substituir,no.

user Anselm | Hace más de 11 años

Idoy si, heyà qui du 20 añs y no sap xerrà es baléà, pero més greu ês sa gent que du mes de 40 añs y encara no sap escriure sa llengo de s'Arxiduc. Crist en pêl!

user quin lio | Hace más de 11 años

Joan estoy very happy after llegir es teu comment. Es molt funny.

user austeridad | Hace más de 11 años

Dios!!!!!! que largos se me van a hacer estos 3 años...

user lamewerts | Hace más de 11 años

¡Qué divertido! Aquí disponiendo lo que disponga Wert para entretener al personal, en lugar de solucionar el paro y la miseria.

user xxx | Hace más de 11 años

me gusta