user PepMaria | Hace más de 11 años

Tomeu, sabes que estás difamando a Bonnín? Me parece que este medio de comunicación no debería consentir estas "veladas" acusaciones. Mirando la hemeroteca puedes ver el trabajo ingente en nuestras Islas tanto en ópera, zarzuela, ópera para niños, y conciertos de los coros infantiles a cargo de Bonnín en 23 años. Defiende a los actuales sin atacar a los pasados... no? PD. Te has fijado que defiendes a Sres. con una mediana de edad de 70 años? Y tildas de ideología política a Bonnín, eso si que es franquista, no?

user Maria Gall | Hace más de 11 años

Qué desastre de gestión... por aquí veo algunos comentarios que podrían salir de las propias palmeras del Principal. Señores, señoras, no entienden ustedes que si le ponen una cláusula especial al Sr. Moreno deben ustedes cumplirla???? O es que piensan hacer cómo los expedientes de Corbacho??? Pasar de ellos!? Dejen a Bonnín que hace un año que lo echaron de mala manera, no? Por cierto: la Sra. Corbacho ha devuelto el dinero de los días que no iba a trabajar? Sería una manera de dar ejemplo, y de paso recaudar dinero para las indemnizaciones que seguro tendrá que pagar el Principal, a los despedidos, vistas todas las noticias sobre estas "contrataciones"...

user tomeu | Hace más de 11 años

Torn a repetir que sa política es una brutor, era molt més democratica s`Espaya d`es Franco que lo que tenim avuy en día, a nàquests que els pariex un crimen lo d`en Jose, aplaundien a n`en Bonnin perque era d`ets seus. De sa persona "jubilada" de qui xerran, amb en Rafél Nadal i en Xerafí Guiscafré varen dur un poch de música i art a Mallorca. Ah i en Bonnin no volía que es coro es mogués gens per així tenirho mes bo de dirigir. I es contracte d`en B era més onerós.

user Pau | Hace más de 11 años

Envejes? Com diria el jovent de manera col·loquial actualment: Hola k ase? Esteu sonats o que? Si el contracte posa exclusivitat, ha de ser exclusivitat: em dona igual que sigui un crack, que ho hagi fet el sant anterior, que això doni prestigi a la santa de turno (i als seus afiliats) ... Exclusivitat és exclusivitat (que per això ho cobra). Si vol fer altres coses que se l'hi modifiqui el contracte perquè percebi menys diners en funció del treball que faixi i sinó... fora! Un altre que estigui amb "exclusivitat" de veritat! Els palmeros de sempre contestant... Mare de deu! A la privada no durarieu dos dies!

user vs | Hace más de 11 años

D'altres han evocat aquí el problema de la remuneració del director actual. No em sembla primordial, emperò jocrec que aquest capítol és el menys criticable, i de bon tros, de la gestió present, si el comparam al dispositiu anterior.

user Jaume Calafat | Hace más de 11 años

El Teatre Principal de Mallorca donant mostres de la seva imatge: mala gestió, enxufisme, incapacitat dels seus càrrecs, populisme i enfonsar la indústria professional. Per què les companyies professionals balears no actuen en el Principal.

user Lapido | Hace más de 11 años

La oposición cada día que pasa da muestras de no ser Más que el reflejo de alguien que salio tan mal parado de las selecciones , que es incapaz de mostrar algo de coherencia y se agarra a cualquier cosas para intentar ganar un terreno , que han perdido por un Gobierno pésimo .

user Dvorak | Hace más de 11 años

Vaja, que el principal s'ha convertit en un negociet familiar... i no reuneixen el patronat perque no empipin demanant coses... idò, visca Mallorca!

user pingpangpung | Hace más de 11 años

en xisco bonnin tambe anava a a dirigir a altres llocs, i ho veien normal, i la persona jubilada (na silvia) és una dona totalment preparada per dur aquest carreg, el que passa es que hi ha moltes envejes pel mon jjajajaj

user ignasi | Hace más de 11 años

el señor moreno es un professional i si el criden per anar a dirigir és un prestigi pel poble mallorqui, crec que aquets que se queixen xerren molt i no saben res del mon musico artistic