user Francesc | Hace más de 6 años

Tal i com deixa a entendre en Pep per aquí baix, aquesta mesura està mal plantejada perquè dóna incentius a ses dones no maltractades a denunciar es seus homos per qualsevol tonteria amb s'objectiu d'arribar a beneficiar-se des subsidis. Pitjor encara és es fet que se publiqui a nes diari perquè arriba a més gent. En tot cas s'hauria d'haver evitat aquest titular i donar es subsidi amb altres condicions a part de sa de maltractada (per exemple desemparo, pobresa...). Hi ha molts d'homos que són contínuament rebutjats per ses dones que volen després que aquestes els hi hagin promès una vida junts i que queden a nes llindar des suicidi. A n'aquests es govern no els ajuda. Quan s'homo ho passa malament per culpa de sa dona, se suposa que s'ha d'espavilar sol. En canvi quan és ella que ho passa malament per culpa d'ell, sa societat en massa se volca per ajudar-la i criminalitzar es tio. Molt malament.

user Francesc | Hace más de 6 años

Tal i com deixa a entendre en Pep per aquí baix, aquesta mesura està mal plantejada perquè dóna incentius a ses dones no maltractades a denunciar es seus homos per qualsevol tonteria amb s'objectiu d'arribar a beneficiar-se des subsidis. Pitjor encara és es fet que se publiqui a nes diari perquè arriba a més gent. En tot cas s'hauria d'haver evitat aquest titular i donar es subsidi amb altres condicions a part de sa de maltractada (per exemple desemparo, pobresa...). Hi ha molts d'homos que són contínuament rebutjats per ses dones que volen després que aquestes els hi hagin promès una vida junts i que queden a nes llindar des suicidi. A n'aquests es govern no els ajuda! Quan s'homo ho passa malament per culpa de sa dona, se suposa que s'ha d'espavilar sol. En canvi quan és ella que ho passa malament per culpa d'ell, sa societat en massa se volca per ajudar-la i criminalitzar es tio. Molt malament!!!

user efecto llamada | Hace más de 6 años

Ara totes seran dones maltractades

user Transparència | Hace más de 6 años

Si es paguen 1.800€/ bruts, vull pensar que sirà d acord a sa feina q facin, i no tasques de restauració, netetja o tasques administratives. Siràn aquestes asignacions individuals transparents? No amb noms i cognoms, sinò a la relació de tipus de feina i sou.

user EF | Hace más de 6 años

Es que la medida crea indignación, para una ayuda que crean que parece buena a los demás no se la ofrecen. Esos 1800 brutos mensuales los demás mortales no los veremos nunca. Animo jubilados, parados, gente a la espera de ayudas, los que esperási que por fin os acepten la minusvalia que tenéis y mucha gente de la que se olvida este gobierno que tiene su mirada fuera de Baleares.

user Peomiscuidad | Hace más de 6 años

Que tiene que ver una cosa con la otra? A ñas victimas de intento de asesinato (en general) tambien les buscaran empleo? Les daran una pension? No verdad? No tendria sentido? Pues esto lo mismo. Que se dejen de gastar el dinero en tonterias que solo hacen enriquecer a las lobbys feministas y que suban todas las penas de prision. Matas? 100 años a la carcel. Intentas matar? 50 años en la carcel. Ya veran como eso funciona 100 veces mejor que dar dinero a diestro y siniestro y encima en cosas que no tienen sentido

user Kkk | Hace más de 6 años

Viva la igual da.... Hahaha...... VERGONZOSO!!!!

user David olivo | Hace más de 6 años

ME GUSTA! Hay que ayudarles en todo x que lo necesitan, y en especial a los niños. Controlar también alguna mujer que ella es la mal tratadora y se hace pasar x victima siendo todo lo contrario.

user Pep | Hace más de 6 años

El govern pone el punto de mira sobre el hombre , ese deberia ser el titular. Por 1800 euros mensuales , no todas las mujeres , sobre todo las que si lo sufren y no veran esta iniciativa en sus cuentas , denunciaran a cualquier hombre, animal o cosa del genero masculino , para conseguir la medida , sin contar visto lo visto las preferencias que tienen los politicos con amigas , y etnias o razas que antepondran a cualquier española que ha cotizado o sufrido esa lacra llamada violencia . Se multiplicaran los casos por 1000. Y seguiremos sin investigar las denuncias falsas o apoyar tambien a hombre que sufren violencia y tambien niños/as

user Alfa7 | Hace más de 6 años

O sea que las que no han sido maltratadas no tienen derecho, pues vale viva la discriminación