user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@Paco, Te repetesch, es tema no vá de rês d'axò que dius. Si hey gués hagut voluntad política de dú sa Copa Davis, se celebraría aqui y no à Valenci.

user Paco | Hace más de 6 años

A veure Tomeu, he anomenat hotelers, pero també he fet referència a patrocini privat (hotelers, restauradors, lloguers de cotxos, comerços, etc) Que s'ha de fer, que s'administració pagui es 100% sempre o com? Per cert, jo si mont un negoci privat (que l'he tengut), qui me subvenciona d'aquesta manera?? I tu a sa teva, ja me enquadres com a turismofòbic sense coneixer-me. Jo vull turisme de qualitat, i no a qualsevol preu.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@Paco. ¿Y per quê no paguen ses cadenas de supermercados, que vendrán més comestibles? ¿Y per quê no paguen es rentacars, que alquilarán més cotxos? ¿Y per quê no paguen es taxistes, que farán més viatges? ¿Y per quê no paguen es bars y es restaurants? ¿Y per quê no paguen es comersos, que aumentarán ses ventes? Però voltros sabeu perfectament qu'es tema no vá d'axò. Axò no ês més que imtentá culpabilisá à n'ets hotelés devant s'opinió pública per intentá disimulá que no voleu fé rês que pugui contribuí à dú turisme. Sa realidad ês que sou turismofòbichs.

user Paco | Hace más de 6 años

Tomeu, i per què no aporten un poc els hotelers d'aquella zona? Que hem de fer? Que s'Administració pagui tot i ells s'enduguin es benefici? S'hi hi hagués hagut un poc de patrocini privat i un poc més de bona labor a sa FTIB, això no hauria pasat.

user puput | Hace más de 6 años

dnd apuntan los temas a tratar¿?¿?muchas libretas no veo!!!...a berenar i cobrar jaja

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@Juan, ¿Però avón vás ambe questa penosa argumentació de mestre d'escola catalanista? Es de s'esquerra catalanista parasitaria no poreu sê més patètichs.

user Raúl | Hace más de 6 años

Madre mía!! Vaya pandilla Más preocupados de la fotografía que de trabajar. El nivel de estos politic@s es muy bajo. No hacen nada!

user Biel | Hace más de 6 años

Idò jo n´estic mol content !!! Avui horabaixa ho pens cel.lebrar a lo gran !!! Alcúdia el que necessita és més tranquil.litat, més turisme de qualitat i no tanta massificació com tenim en molts d´events esportius com l´Aironman i d´altres pardalades. Jo no som hoteler... ho haureu notat, veritat? Ja em direu quanta feina es pot fer al nostre poble per sa gent que realment ho necessitam amb aquesta doblerada que estaven disposats a dilapidar per sols tres dies. Al meinx així no ho haurem de pagar noltros després part d´aquesta festa. ESTAM TOS D´ENHORABONA !!! En podeu estar ben segurs, creu-me...

user Juan | Hace más de 6 años

No enteno res de Tomeu de sesparech .Ecriu marament.Fa fates otofrafria.Ha d.anar acecoleta pe apende a lletttgirr.

user Luna Barceló | Hace más de 6 años

És una pena que no hagin fet més per aconseguir un esdeveniment com aquest de resó esportiu tant important. Malgrat que siguin pocs dies s'haguessin fet doblers als comerços, al transport, els hotels, restaurants, bars... un gran impacte econòmic dies abans de Setmana Santa. Amb això haig de dir que admiro els catalans, tot i tenir problemes polítics fan quantitat de fires, congressos i altres esdeveniments per treure'n rèdit pel país. Esperem que la propera vegada la nostra CA sigui més valenta i no deixi que un altre se'n dugui els beneficis i la fama.