user tofolino | Hace más de 6 años

això és la "màquina del fango"... no tots són iguals! utilitzen les mateixes maneres que la màfia a Italia, així com hem despertat i hem dit basta de masclisme, també hauriem de dir, basta de mafiosos i de mitjans de comunicació comprats per aquests

user Abú Yahya | Hace más de 6 años

El gobierno del PP funciona exactamente igual que el gobierno bolivariano de Maduro, es decir, democracias corruptas con un pié siempre dentro de la muerda.

user A pedir perdón | Hace más de 6 años

Bueno, pues ahora todos los que han acusado falsamente que respondan, que no se vayan de rositas.

user Marta | Hace más de 6 años

Si recordau les denúncies falses d'en Delgado a Calvià, hi trobareu la mateixa estratègia. La Justícia espanyola al servei del PP i de la dreta. I així és com guanyen les eleccions. Si no és una dictadura, s'hi assembla molt

user El tir per la culata, maria salom | Hace más de 6 años

O sigui, se va destapant que això no és més que una altra maniobra del PP amb l'ajuda de la fiscalia ("a las órdenes) per embrutar l'acció de Govern i el bon nom de MÉS.. Recordau la falsa denúncia del PP de fa un parell d'anys per la compra dels trens on el PP va amagar documentació al jutge? Idò això.

user Flip | Hace más de 6 años

Reeesss trobaran, no tots son com es de ses camises amb so jersey penjant pes coll.

user en paparra | Hace más de 6 años

Aquest sistema de contractes menors, el va establir el PP per agilitzar aquesta classe de serveis, (que s'eternitzen fins a la sacietat en alguns casos). Jo no veig ni crec que es obrés amb il·legalitat en cap moment, només ha estat els rabiosos del PP buscant-li puces a un ca sense pèl. Podeu estar ben tranquils, si pel que sigui torna el PP al Govern, no podran gastar un cèntim, ni realitzar cap tipus de contracte menor, sense ser investigats i que es torni a eternitzar de nou el sistema. Gràcies a ells mateixos.

user llesques | Hace más de 6 años

Si los funcionarios, a los que nunca pasa nada, detectaran o firmaran los informes de disconformidad no se habría llegado al caso Palma-Arena, por ejemplo, por qué será que en ningún caso de corrupción lo han detectado o han informado en contra los funcionarios? Acaso será por miedo? No hemos leído estos días que ni caso al interventor de Palma? No han cesado a la interventora del Consell por poner pegas? Hasta que en los casos de corrupción detectados y probados no se imputen y apliquen el código penal a los funcionarios, éstos seguirán sin detectar nada.

user Edukos | Hace más de 6 años

No son " avisos", son visos de ilegalidad.

user #kiko | Hace más de 6 años

QUIN DESASTRE DE JUSTICIA?