user palmesano | Hace más de 6 años

Pero que catalán ?? en todo caso Mallorquin , ya esta bien de esta imposición absurda y falsa propiciada por corruptos politicos con menos cultura que un arao que vulneran la historia y marginan la verdadera cultura de las islas.....

user Es porquer de Son Caliu | Hace más de 6 años

Lo que mes vos fot a nes catalanistes es que defensem sa llibertat d'expressio en catala eh. Ido jas. Parlam i escrivim en catala quan mos passa pets ous. No quan voltros voleu. I sa llibertat tambe es pot defensar en catala.

user QUINA VERGONYA | Hace más de 6 años

ELS VENUTS SON ELS QUE VOLEN CARREGAR-SE TOTA LA NOSTRA CULTURA, PER IMPLANTAR TOT LO VENGUT DE LA PART CASTELLANA DE LA PENÍNSULA. SI NO ELS ATURAM ELS PEUS, NO SE CONFORMARAN FENT-NOS CASTELLANS, SINÓ QUE ANIRAN A PER.TOTS ELS MALLORQUINS, DE SOCARREL I D'ADOPCIÓ, NO RENEGATS NI FEIXISTES. AQUESTA MERDA QUE S'HAN INVENTAT DE QUE ELS CATALANS MOS VOLEN INVADIR, NOMÉS DEMOSTRA LA SEVA FALSETAT I EL SEU TARANNÀ MENTIDER. I CADA PIC SON MENYS. MÉS VIOLENTS I BARROERS, PERÒ MENYS.

user Coherent | Hace más de 6 años

Com mallorquí aquesta guarda no me representa gens ni mica. Extremistes viatjau un poc! Vos fa falta.

user En Joan | Hace más de 6 años

No entiendo por qué se rasgan las vestiduras los catalanistas oceberos si los organizadores de Ironman sólo están ejerciendo su “llibertat de expressió” y su “dret a decidir”.

user Totmeu | Hace más de 6 años

@Arruix. Canviau el nom per Obra Cultural Catalana, vos queda millor. Panda d'intransigents.

user Arruix | Hace más de 6 años

Venuts? Venuts vomltos, els fatxes-gonelles, que voleu esborrar la nostra llengua de les Balears per imposar el Castellà,vos heu tret de la mànega un idioma que no existeix, preferiu destrossar la natura perque entrin molts doblers a les butxaques d'uns pocs , i gronyiu quan protestam perque els doblers tributats aqui se gaudeixen per Castella, Extremadura, Andalusia, etc. I aquí no torna ni.per cobrir un mínim de despeses, i ens dris "insolidaris"a noltros. Deixau d'embullar la troca i de projectar la vostra ronya damunt noltros, perque tanmateix aquesta mentida la duis contant fa tres-cents anys i mai vos ha funcionat.

user En Tomeu nostro | Hace más de 6 años

Venutsss

user alfred | Hace más de 6 años

A la obra os mandaba una temporada, a ver si se os quita la pardaleria. Pedid que lo pongan todo en Occitano en Cataluña, porque que el catalan es dialecto del Occitano os guste o no.

user MALLORQUINA | Hace más de 6 años

Claro... los turistas que vienen hacer aqúi la Iron Man hablan todos en catalán...